50 000Ft felett ingyenes a szállítás ágy, matrac webáruházunkban!
Billerbeck Lotte len dupla paplan 200x220 cmBillerbeck Lotte len dupla paplan 200x220 cm

Billerbeck Lotte len dupla paplan 200x220 cm

200x220 cm, 880g (nyári) - D12BN073

A szállítási idő előreláthatólag 1-2 hét.

36 200 Ft

Darab:
A Billerbeck Lotte termékcsalád természetes szál töltetű len paplanja.

Lotte paplan 100% fehérített len töltetet tartalmaz, amelynek tulajdonságai a pamutéhoz hasonlóak. A len antibakteriális, nedvességfelvevő, párakiegyenlítő, gyorsan száradó képességét kihasználva kiváló nyári paplanok készíthetőek belőle. A paplanok tapintása hűvös érzetet kelt, ezért nagy melegben segíti a test hőszabályozását.
A len kifejezetten magas nedvesség-felvevő képességű, természetes töltet.
A Lotte len paplan extra könnyű, vékony nyári paplan, képes saját súlya egyharmadának megfelelő mennyiségű nedvességet felszívni, jól szellőzik és nagyon gyorsan szárad, így testünk a füllesztő, meleg nyári napokon is száraz marad. A paplan huzata puha tapintású, bőrbarát 100% pamut anyagból készült.
Könnyen kezelhető, antibakteriális tulajdonságának köszönhetően allergiások részére is ajánlott.

Lenrostokat a len növény 80-120 cm-es szárából nyerik. Áztatással lazítják a szálakat, majd összefésülik és fonják. Egyiptomban lenvászonba tekerték a múmiákat, innen terjedt el az ókori Görög területekre, majd ezután meghódította egész Európát!

Maga a len kiváló nedvszívó tulajdonsággal bír és hamar le is adja. Kellemes, hűvös tapintása miatt a lehető megfelelőbb nyári viselet, hiszen segíti a test hőszabályozását, hőszigetelése gyenge. Rugalmassága sajnos igen csekély, így erősen gyűrődő anyag. Hasonlóan bőrbarát, mint a pamut, de tapintása kissé érdes, hiszen merevebb anyag. Elektrosztatikus töltése nincs, és nem bolyhosodik.

A len sajnos képes zsugorodni, így kímélő hőfokon szabad csak mosni! Első mosás során érdemes a színezett len színét ecettel rögzíteni.
Huzat: 100% pamut.

Töltete: 100% fehérített len. (200x220 cm - 880 g)

Konfekcionálás módja: 6*9 kocka tűzés

A paplan 30 °C-on mosható.

Kapcsolódó termékek

Content

Kosár tartalma

A kosár tartalma üres.