50 000Ft felett ingyenes a szállítás ágy, matrac webáruházunkban!
Billerbeck Bambusz light dupla paplan 200x220 cm

Billerbeck Bambusz light dupla paplan 200x220 cm

200x220 cm, 880g (nyári) - D12BN027

A szállítási idő előreláthatólag 1-2 hét.

30 400 Ft

Darab:
A Billerbeck Bambusz termékcsalád természetes, bambusz-szál töltetű paplanja.

Bambusz paplan alapanyaga a pamut és a bambusz szál, évezredes hagyományokra visszatekinthető ez a két anyag. Természetes hőtartó-képességgel rendelkeznek. Lágy simogató érzést nyújt, mely átöleli a testet és a lelket.
80% bambuszszálból készült termék. A bambusz paplan üreges struktúrájának köszönhetően rendkívül jó légáteresztő képességgel rendelkeznek, így nem kell aggódni az izzadástól, bepárlástól sem. A bambusz szál pozitív tulajdonságait más anyagokkal keverve (pl. 20% poliészter szál) lehet fokozni, így növelhető a paplanok, párnák formatartása, habossága, puhasága.
Mind ezeken, a bambusz szálból készült termékek használati előnyein túl a bambuszrostból készült szálak egyre széles körben történő textilipari felhasználása a környezettudatos életmód része is, hiszen ezek felhasználásával, használatával hozzájárulunk a fenntartható fejlődéhez is. A bambusz növény az egyik leggyorsabban és legsűrűbben növekedő növény, melynek levágása utáni regenerálódásához igen rövid időre van szükség. A bambusz azzal is hozzájárul a bolygónk egészségéhez, hogy 35%-kal több szén-dioxidot nyel el, mint egy ugyanolyan kiterjedésű erdő.

Évezredes hagyományokra visszatekintő alapanyagok, természetes hőtartóképességgel. Lágy simogató érzés, mely átöleli a testet és a lelket.

- Természetes antibakteriális, antiallergén hatás
- Házi poratkákra érzékenyek számára ideális
- Gombák megtelepedése elleni védelem
- Üreges struktúrája révén nagyon jó légáteresztő tulajdonságú.
Huzat: 100% pamut.

Töltete: 80% bambusz-szál+20% poliészter. (200x220 cm - 880 g)

Konfekcionálás módja: 6x9 kocka tűzés, körcsatornás

A paplan 40 °C-on mosható.

Kapcsolódó termékek

Content

Kosár tartalma

A kosár tartalma üres.