50 000Ft felett ingyenes a szállítás ágy, matrac webáruházunkban!
AlvásStúdió Comfort vízhatlan körgumis matracvédő  80x160 cmAlvásStúdió Comfort vízhatlan körgumis matracvédő  80x160 cm

AlvásStúdió Comfort vízhatlan körgumis matracvédő 80x160 cm

[9622]

Szállítási idő: 24-48 órán belül, EXPRESSZ KISZÁLLÍTÁSSAL!

6 360 Ft

Darab:
A AlvásStúdió Comfort vízhatlan matracvédő alapanyaga a 21. századi technológiát idéző ultrahangos steppelésű. Rendkívül puha, selymesen simogató érzést biztosító felső kelméből, PVC vízzáró alsó filmrétegből és poliészter töltetből áll. Egyedi érzést biztosít használójának, hiszen egyszerre nyújtja a kényelmi és a vízhatlan matracvédők jótékony hatásait. Így minden igényt kielégít. Rögzítése egyszerű és elmozdulás mentes. A hagyományos sarokgumis felhelyezési mód helyett kapott egy elasztikus (rugalmas) anyagból készült körgumis, szoknyás megoldást. Ennek az új vendéganyagnak köszönhetően a matracvédő szinte láthatatlanul védi a matracodat a szennyeződésektől.

A kép illusztráció! A vízhatlan matracvédő steppelése eltér a képen látható mintázattól.
Sabata termékeink antiallergén és higiénikus tulajdonságokkal rendelkeznek. Vízhatlan, de ugyanakkor fordított irányban a vízpárákat átengedi, ezáltal a matracot lélegezni engedi. Hosszú élettartamú és tökéletes kényelemérzetet nyújtó termék.
Házilag 60 fokon mosható, vasalást nem igényel.

Kapcsolódó termékek

Content

Kosár tartalma

A kosár tartalma üres.