50 000Ft felett ingyenes a szállítás ágy, matrac webáruházunkban!
Stille Titanio Latex táskarugós matrac 160x190 cm

Stille Titanio Latex táskarugós matrac 160x190 cm

zsákrugós matrac

Szállítási idő: 3-4 hét

A termék egyedi méretű, így az UTÁNVÉTELES fizetési mód nem válaszható, mert megrendeléséhez mindenképp 50 %-os előlegre van szükség. Amennyiben utánvételes fizetési módot választ, kérjük megjegyzésbe írja bele, hogy az 50%-os előleget postai csekken, vagy díjbekérő alapján átutalással kívánja teljesíteni. Bővebb információ az ÁSZF-ben (4.4) vagy érdeklődjenek elérhetőségeinken.

197 117 Ft

Darab:
A Stille Titanio Latex egy 26 cm magas, kétféle keménységű oldallal rendelkező, 7 zónás táskarugós matrac.

A Titanio Latex matrac alátámasztási erejéért a matrac közepén elhelyezkedő 14 cm magas, 2,2 mm anyagvastagságú acélrugókból álló hétzónás táskarugó rendszer felel. A matrac egyik oldalán - főleg háton-és hasonfekvési pozíciókat preferáló felhasználók igényeihez kialakítva - egy 4 cm magas, hét ergonómiai zónára osztott, CNC-piramidvágási technológiával kialakított, poliuretán hideghab kényelmi réteg található, amely egy rugalmas, de ugyanakkor feszes alvási élményt tesz elérhetővé. A matrac másik oldala dupla kényelmi réteggel rendelkezik, egy 4 cm vastag, jó légáteresztő hideghab kényelmi felett egy 4 cm vastag hűsítő géldarabkákkal dúsított latexhab komfortréteg helyezkedik el. A matrac ezen oldalán így összességében 8 cm kényelmi réteg található, egy így szélesebb váll- vagy csípőízületet is magába tud fogadni, különösen oldalfekvéskor ez kimondottan előnyös ergonómiai tartást tud kiváltani.

A Sleep Culture huzat antibakteriális hatással ruházza fel a Titanio Latex matracot, speciálisan erre a célra kifejlesztett textilipari szálak meggátolják a baktérium-és gombatelepek kialakulását a matrac felületén, radikálisan lecsökkenti a háziporatkák számára kedvező életfeltételeket. A huzat 40°C-on mosható, ketté-, és körbezippzározható, a két huzattérfél egymástól elkülönítve is tisztítható otthoni körülmények között. A matrac oldalán körbefutó 3D-s szövetanyag segíti a matrac szellőzését. matrac mindkét hosszanti oldalán 2 - 2 db forgatófül teszi lehetővé a matracok átfordítását, könnyebb kezelhetőségét.

Garancia: 10 év

Matrac felépítése:
- 4 cm magas, 7 zónás CNC formavágott poliuretán hideghab kényelmi réteg
- 14 cm magas hétzónás táskarugó rendszer
- 4 cm magas légáteresztő hideghab réteg
- 4 cm magas hűsítő géldarabkákkal dúsított latexhab kényelmi réteg

Legfelső súlyhatár: 120kg.

Kapcsolódó termékek

Content

Kosár tartalma

A kosár tartalma üres.