50 000Ft felett ingyenes a szállítás ágy, matrac webáruházunkban!
Moravia Comfort Wellness Soft memory matrac  80x200 cmMoravia Comfort Wellness Soft memory matrac  80x200 cm

Moravia Comfort Wellness Soft memory matrac 80x200 cm

Silver huzat

Szállítási idő: 1-2 hét

56 274 Ft

Darab:
A Welness memory foam matrac közepesen kemény emlékezőhab élményt kínál. A matracban kifogástalan minőségű 50kg/m3 emlékezőhab, 'tojástartó' zónázott formavágott alapanyag kerül felhasználásra. A matrac magja egy HR magas minőségű hideghab kiválóan lélegző, feszes, speciálisan alvásra kifejlesztett hab ami a testet optimálisan támasztja alá. welness emlékezőhab matrac rendkívül magas kényelmi szintet jelent használója számára. Ideálisan ötvözi az emlékezőhab hőre lágyuló testformához alkalmazkodó tulajdonságát a feszesebb HR hideghab rugalmas alátámasztásával. Ez a matrac ideális alátámasztást biztosít nagyobb testsúlyú emberek számára is.

Garancia: 10 év

A huzatban természetes antiallergén védelem: Az orvosi kutatások bizonyították, hogy az ezüst az egyik legjobb akadálya a mikrobák kifejlődésének. Az ezüst erős antisztatikus tulajdonságai távol tartják az allergéneket a matractól, ezért allergénektől mentes, békés álmot garantál.
A frissesség érzése minden éjszaka:
A huzatban található ezüstszálak segítenek megakadályozni a kellemetlen szagok kialakulását, frissen és higiénikusan tartják a matracot.
Praktikus, levehető huzat:
A matrachuzaton található zippzár segítségével a huzat könnyen levehető és vegytisztítható, ami tökéletes higiéniát tesz lehetővé.

Kapcsolódó termékek

Content

Kosár tartalma

A kosár tartalma üres.