50 000Ft felett ingyenes a szállítás ágy, matrac webáruházunkban!
Konfor Pocket 5 Zone matrac  90x200 cmKonfor Pocket 5 Zone matrac  90x200 cm

Konfor Pocket 5 Zone matrac 90x200 cm

24 cm-es zsákrugós matrac

A szállítási idő előreláthatólag 10-15 munkanap.

75 660 Ft

Darab:
A Pocket 5 Zone matrac a nyugodt alvás és energikus ébredés elérhető luxusa. A kiemelt ortopéd tulajdonságai a matrac szerkezetébe rejlik. Zsákrugói öt zónára lettek osztva, hogy minden testrészünk megkülönböztetett figyelmet kapjon, hogy a természetes alvás, megfelelő, fájdalommentes pihenés ne csak egy álom maradjon. Természetbarát, higénikus és antiallergén pamut huzat alapja, ennek a kiváló ortopéd terméknek. Klímacsatornája lehetővé teszi a zónák közötti, alvás során keletkező pára elvezetését. Téli és nyári oldallal is rendelkezik, így minden évszakban maximális kényelmet nyújt. Konfor Alez matracvédő huzat megóvja a matrac huzatát és hosszú ideig megőrzi a tisztaságát, annak eredeti állapotát.

Használj matracvédő huzatot mely hosszú ideig megőrzi a matrac tisztaságát, annak eredeti formáját. A használat során bekövetkező bolyhosodás ellen is védelmet nyújt. Huzatainkat megtalálod webáruházunkban. EGÉSZSÉGPÉNZTÁRRA elszámolható matrac!

Garancia: 10 év

Azoknak a 120kg alatti személyeknek ajánlott, akiknek fontos a pontrugózású matrac, és azoknak a pároknak, akik nem akarják, hogy a hullámzás zavarja a másikat a pihenésben. Egészségpénztárra elszámolható!

Kapcsolódó termékek

Content

Kosár tartalma

A kosár tartalma üres.