50 000Ft felett ingyenes a szállítás ágy, matrac webáruházunkban!
Konfor Passion luxus zsákrugós és memory matrac  90x200 cmKonfor Passion luxus zsákrugós és memory matrac  90x200 cmKonfor Passion luxus zsákrugós és memory matrac  90x200 cmKonfor Passion luxus zsákrugós és memory matrac  90x200 cm

Konfor Passion luxus zsákrugós és memory matrac 90x200 cm

Zsákrugós+Memory hab matrac

A szállítási idő előreláthatólag 10-15 munkanap.

131 040 Ft

Darab:
A különleges kényelemre vágyók matraca a Passion. Ezt az egyedi –Passion- érzést a matrac két legfontosabb rétege eredményezi. Az alátámasztó réteg táskarugókból épül fel, a rugótestek egymástól függetlenül képesek elmozdulni, nem tapasztalható áthullámzás, kiélvezheti a pontrugózás luxusélményét. A lágy alámerülés a matrac felső rétegének köszönhető. 6 cm vastagságú Memory foam, azaz emlékező hab található itt, mely felveszi a test alakját, körülöleli azt. A végeredmény ez a különleges és elegáns matrac.

Használj matracvédő huzatot mely hosszú ideig megőrzi a matrac tisztaságát, annak eredeti formáját. A használat során bekövetkező bolyhosodás ellen is védelmet nyújt. Huzatainkat megtalálod webáruházunkban. EGÉSZSÉGPÉNZTÁRRA elszámolható matrac!

Garancia: 10 év

Azoknak a 160 kg alatti személyeknek ajánljuk, akik nem szeretnék, hogy az áthullámzás zavarja a másikat a pihenésben és fontos a lágy rugalmasságú, exkluzív megjelenésű és minőségű 30cm vastag matrac. Egészségpénztárra elszámolható!

Kapcsolódó termékek

Content

Kosár tartalma

A kosár tartalma üres.