50 000Ft felett ingyenes a szállítás ágy, matrac webáruházunkban!
Konfor Diamond matrac 160x190 cmKonfor Diamond matrac 160x190 cmKonfor Diamond matrac 160x190 cm

Konfor Diamond matrac 160x190 cm

25 cm-es Herkules rugós matrac

A szállítási idő előreláthatólag 6-8 hét.

A termék egyedi méretű, így az UTÁNVÉTELES fizetési mód nem válaszható, mert megrendeléséhez mindenképp 50 %-os előlegre van szükség. Amennyiben utánvételes fizetési módot választ, kérjük megjegyzésbe írja bele, hogy az 50%-os előleget postai csekken, vagy díjbekérő alapján átutalással kívánja teljesíteni. Bővebb információ az ÁSZF-ben (4.4) vagy érdeklődjenek elérhetőségeinken.

112 125 Ft

Darab:
Különleges Herkules rugós rendszerrel gyártott kiváló minőségű matrac. Mint a neve is sugallja, a matrac egyedülálló, kiemelten kemény fekvőfelülettel rendelkezik, amely megakadályozza a test besüllyedését, segíti az izmok ellazulását miközben természetes gerincvonalat tart. Keménységét a kisebb, erősebb rugóknak köszönheti, amelyek felépítése biztosítja a hosszú élettartamot. A Diamond matrac téli és nyári oldallal is rendelkezik, így minden évszakban maximális kényelmet nyújt. 8 db légkapszula vezeti el az alvás során keletkező párát, így biztosítja az izzadásmentes, nyugalmas pihenést. Szállítását, forgatását 4 hordozófül teszi könnyeddé.

Használj matracvédő huzatot mely hosszú ideig megőrzi a matrac tisztaságát, annak eredeti formáját. A használat során bekövetkező bolyhosodás ellen is védelmet nyújt. Huzatainkat megtalálod webáruházunkban. EGÉSZSÉGPÉNZTÁRRA elszámolható matrac!

Garancia: 10 év

Azoknak a 160 kg alatti személyeknek ajánlott, akik szeretik a kifelezetten kemény rugalmasságú, kemény fekvésű, stabil felépítésű teljes orthopedikus téli/nyári oldalas matracot. Egészségpénztárra elszámolható!

Kapcsolódó termékek

Content

Kosár tartalma

A kosár tartalma üres.