50 000Ft felett ingyenes a szállítás ágy, matrac webáruházunkban!
Konfor Class matrac  80x200 cm BEMUTATÓ DARAB!Konfor Class matrac  80x200 cm BEMUTATÓ DARAB!Konfor Class matrac  80x200 cm BEMUTATÓ DARAB!

Konfor Class matrac 80x200 cm BEMUTATÓ DARAB!

21 cm-es bonellrugós matrac

Szállítási idő: 1 hét!

Bemutató, kiállítási darab! Az ár 1 DB rendelése esetén érvényes!

45 825 32 077 Ft

Darab:
Kényelem, minőség és kedvező ár. Ez a három legfontosabb tulajdonsága, melyek népszerűvé tették. A bonell rugó rendszer biztosítja a matrac kellemes rugózását, hosszú élettartamát és a rugótestek egymáshoz rögzítése garantálja, hogy a matrac hosszú évek során sem fog deformálódni. Hipoallergén és antibakteriális huzat, amely nem generál allergiás reakciókat, egy masszív felépítésű nagyszerű ortopéd termék alapja. 4 db klíma csatorna mellett a 4 db hordozófül teszi könnyen kezelhetővé a matracot.

Használj matracvédő huzatot mely hosszú ideig megőrzi a matrac tisztaságát, annak eredeti formáját. A használat során bekövetkező bolyhosodás ellen is védelmet nyújt. Huzatainkat megtalálod webáruházunkban. EGÉSZSÉGPÉNZTÁRRA elszámolható matrac!

Garancia: 10 év

Azoknak a 120kg alatti személyeknek ajánlott akik szeretik a közepesen kemény fekvésű kedvező áru matracot. Ez a matrac Egészségpénztárra elszámolható!

Kapcsolódó termékek

Content

Kosár tartalma

A kosár tartalma üres.