50 000Ft felett ingyenes a szállítás ágy, matrac webáruházunkban!
Konfor Beal (Leal) matrac 180x200 cmKonfor Beal (Leal) matrac 180x200 cmKonfor Beal (Leal) matrac 180x200 cm

Konfor Beal (Leal) matrac 180x200 cm

24 cm-es Herkules rugós matrac

A szállítási idő előreláthatólag 15 munkanap.

112 710 Ft

Darab:
Herkulesrugó rendszerének köszönhetően egy igazán egyedi matrac, hiszen itt 1m2-en több (168db) kisebb átmérőjű rugó szolgálja az ön kényelmét, ezzel a testünk súlyát egyenletesen osztja el a matrac felületén. A matrac mindkét fekvőfelületén kiemelt kényelmi réteggel rendelkezik, mely különleges élménnyé változtatja az alvást az Ön hálószobájában. A téli-nyári oldal kiválóan alkalmazkodik az ön igényeihez, így évszaknak megfelelően forgathatja a matracot. A Leal matrac higénikus és természetbarát, így csökkenti az allergiás problémák kialakulását.

Használj matracvédő huzatot mely hosszú ideig megőrzi a matrac tisztaságát, annak eredeti formáját. A használat során bekövetkező bolyhosodás ellen is védelmet nyújt. Huzatainkat megtalálod webáruházunkban. EGÉSZSÉGPÉNZTÁRRA elszámolható matrac!

Garancia: 10 év

Azoknak a 140 kg alatti személyeknek ajánlott, akik szeretik a kemény rugalmasságú, masszív fekvésű, kiemelt kényelmi zónás, esztétikus megjelenésű téli/nyári oldalas matracot. Egészségpénztárra elszámolható!

Kapcsolódó termékek

Content

Kosár tartalma

A kosár tartalma üres.