50 000Ft felett ingyenes a szállítás ágy, matrac webáruházunkban!
Hilding Original Multi MedSil zsákrugós matrac 90x200 cm BEMUTATÓ DARAB!Hilding Original Multi MedSil zsákrugós matrac 90x200 cm BEMUTATÓ DARAB!Hilding Original Multi MedSil zsákrugós matrac 90x200 cm BEMUTATÓ DARAB!Hilding Original Multi MedSil zsákrugós matrac 90x200 cm BEMUTATÓ DARAB!

Hilding Original Multi MedSil zsákrugós matrac 90x200 cm BEMUTATÓ DARAB!

Silver huzat

Szállítási idő: 1 hét!

Bemutató, kiállítási darab! Az ár 1 DB rendelése esetén érvényes!

94 900 66 430 Ft

Darab:
A 7 ergonómiai zónával és 400db/m2 MultiPocket zsákrugós rendszerrel kialakított matrac az átlagos zsákrugós matracoknál több, egymástól független alátámasztási pontot biztosít. A matrac az egyik komfortoldalon profilozással kialakított komforthab réteggel van borítva, ami antiallergén és antisztatikus tulajdonságával évtizedek óta elfogadott matrac alapanyag. Az eltérő keménységű zónák garantálják a gerincoszlop megfelelő alátámasztását és biztosítják a mély és pihentető alvást.

Garancia: 10 év a matrac magjára (belső szerkezetére).
A huzatra nincs garancia!
Az ágybetét leírása: MultiPocket 7 ergonómiai zónával kialakított zsákrugós rendszer, az egyik oldalon Eggs Shape mintával profilozott latex lemez 3 cm vastagságban, a másik oldalán pedig 5 cm vastag MultiZone, zónánként profilozott rendszerű komforthab réteg. A matrac magassága: kb. 23 cmHuzat: A matrac nagyon finom tapintású, bőrbarát, természetes anyagból előállított 60 °C fokon mosható huzattal rendelkezik. A Kashmir huzat antibakteriális, antiallergén és kiválóan szellőzik, kialakításának köszönhetően folyamatosan véd a baktériumok, mikrogombák ellen továbbá az atkák megtelepedése sem lehetséges ebben a mikrokörnyezetben.
A körkörös cipzár óriási előnye, hogy a matrachuzat két fele teljesen szét zipzárazható, így akár csak az egyik huzatfél is mosható. Gyakorlati haszna, hogy így belefér az általános 3,5-4,5 kg-os otthoni, háztartási mosógépekbe.

Kapcsolódó termékek

Content

Kosár tartalma

A kosár tartalma üres.