Smart Clima">
50 000Ft felett ingyenes a szállítás ágy, matrac webáruházunkban!
Bio-Textima Lineanatura Zenit zsákrugós hideghab matrac 130x200 cm Smart Clima huzattalBio-Textima Lineanatura Zenit zsákrugós hideghab matrac 130x200 cm Smart Clima huzattalBio-Textima Lineanatura Zenit zsákrugós hideghab matrac 130x200 cm Smart Clima huzattal

Bio-Textima Lineanatura Zenit zsákrugós hideghab matrac 130x200 cm Smart Clima huzattal

Smart Clima huzat

A szállítási idő előreláthatólag 3-4 hét

A termék egyedi méretű, így az UTÁNVÉTELES fizetési mód nem válaszható, mert megrendeléséhez mindenképp 50 %-os előlegre van szükség. Amennyiben utánvételes fizetési módot választ, kérjük megjegyzésbe írja bele, hogy az 50%-os előleget postai csekken, vagy díjbekérő alapján átutalással kívánja teljesíteni. Bővebb információ az ÁSZF-ben (4.4) vagy érdeklődjenek elérhetőségeinken.

231 400 208 260 Ft

Darab:
A Bio-Textima Lineanatura Zenit egy 25 cm magas, közepesen kemény hideghab matrac, luxus mini táskarugós fekvőfelülettel.

Smart Clima® matrachuzat: nedvesség- és hőszabályozó, hűtő funkcióval
Az optimális bőr- és alvásklímát biztosító Smart Temp technológia a testfelülettel akár közvetlenül érintkező textíliákra lett kifejlesztve. A svájci HeiQ által jegyzett innovatív, hidrofunkciós eljárásnak köszönhetően a matrac huzata dinamikusan reagál a pihenő test hőjére. A matrachuzat hűtési funkciója csak akkor aktiválódik, amikor a test közvetlen környezetében forróság és pára jelentkezik, s a hűtés leáll, amikor a testfelületi hőmérséklet és páratartalom újra a normál tartományba kerül. Ráadásul a test hőjéhez alkalmazkodó, bőrbarát és antiallergén Smart Clima® huzat hűtési hatékonysága még 40 mosás után is 100%-os marad.
A matrac fekvőfelületén található huzat lezipzározható, maximum 60 C°-on mosható.

Garancia: 10 év a matrac magjára (belső szerkezetére) és 2 év a huzatra.*
*Huzat: a matrac huzata használat során megnyúlhat. Természetes nyúlás mértéke: 1 cm.
A matrac felépítése:
- választható matracszövet
- antiallergén klímaszál steppelőanyag
- 4 cm vastag, klímacsatornás ortopedikus hab
- tűzőtt nemez
- 5 cm magas mini táskarugós kényelmi réteg
- tűzött nemez
- 14 cm vastag ortopedikus hab magrész

Legfelső súlyhatár: 140kg.

Kapcsolódó termékek

Content

Kosár tartalma

A kosár tartalma üres.