50 000Ft felett ingyenes a szállítás ágy, matrac webáruházunkban!
Bio-Textima Lineanatura Sirius Maxi hideghab matrac 180x200 cm Tencel huzattalBio-Textima Lineanatura Sirius Maxi hideghab matrac 180x200 cm Tencel huzattalBio-Textima Lineanatura Sirius Maxi hideghab matrac 180x200 cm Tencel huzattal

Bio-Textima Lineanatura Sirius Maxi hideghab matrac 180x200 cm Tencel huzattal

Tencel huzat

A szállítási idő előreláthatólag 3-4 hét.

300 370 Ft

Darab:
A Bio-Textima Lineanatura Sirius Maxi egy 22 cm magas, két különböző keménységű oldallal rendelkező hideghab matrac.

SIRIUS MAXI modellünk meghatározó eleme a magrészben elhelyezett hullámos kókuszréteg, amely nagy sűrűségű, tömörített kókuszháncsból készül. A matrac rugalmasságát biztosítandó a magrész mindkét oldalára hab komfortrétegeket helyezünk, így az eltérő rétegrendnek köszönhetően eltérő keménységű oldalakkal rendelkező matracot kapunk, amely még magas testsúly mellett is határozott és kemény alátámasztást biztosít.
A hullámos kókuszréteg miatt ez a modell kifejezetten hajlékony, ezért ideális választás lehet számodra, ha fej- és lábrészen emelhető lécesbetéthez keresel matracot!

Tencel® matrachuzat: nedvesség- és hőszabályozó
A farost cellulózából készített Tencel® huzat extra nedvszívó képességének köszönhetően optimális bőr- és alvásklímát teremt. A Tencel® szálak apró rostokból állnak, amelyek között szubmikroszkópikus csatornák vannak. Ezek a csatornák képesek felszívni és elszállítani a nedvességet, aminek elpárologtatásával a bőr felülete automatikusan lehűl. Mindeközben nincs bőrirritáció: a Tencel® szálak felülete teljesen sima, így simább és lágyabb érzéssel kényezteti a bőrt és a testfelületet. A Tencel® huzat természetesen gondoskodik a higiéniáról is: a nedvesség azonnal a szálak belsejébe kerül, nem alakul ki felületükön ún. nedvességfólia, amely fenntarthatná a baktériumok növekedését. Antibakteriális hatását tehát abszolút természetesen, kemikáliák alkalmazása nélkül fejti ki.
A matrac fekvőfelületén található huzat lezipzározható, maximum 60 C°-on mosható.

Garancia: 10 év a matrac magjára (belső szerkezetére) és 2 év a huzatra.*
*Huzat: a matrac huzata használat során megnyúlhat. Természetes nyúlás mértéke: 1 cm.
A matrac felépítése:
- választható matracszövet
- antiallergén klímaszál steppelőanyag
- belső matrachuzat
- 4 cm vastag, erősített ortopedikus hab
- 4.5 cm vastag, speciális hullámkókusz magrész
- 4 cm vastag, erősített erősített ortopedikus mag
- 4 cm vastag ortopedikus hab

Legfelső súlyhatár: 145kg.

Kapcsolódó termékek

Content

Kosár tartalma

A kosár tartalma üres.