50 000Ft felett ingyenes a szállítás ágy, matrac webáruházunkban!
Bio-Textima Lineanatura Orient Ortopéd hideghab matrac 200x200 cm Smart Clima huzattalBio-Textima Lineanatura Orient Ortopéd hideghab matrac 200x200 cm Smart Clima huzattalBio-Textima Lineanatura Orient Ortopéd hideghab matrac 200x200 cm Smart Clima huzattal

Bio-Textima Lineanatura Orient Ortopéd hideghab matrac 200x200 cm Smart Clima huzattal

Smart Clima huzat

A szállítási idő előreláthatólag 3-4 hét.

A termék egyedi méretű, így az UTÁNVÉTELES fizetési mód nem válaszható, mert megrendeléséhez mindenképp 50 %-os előlegre van szükség. Amennyiben utánvételes fizetési módot választ, kérjük megjegyzésbe írja bele, hogy az 50%-os előleget postai csekken, vagy díjbekérő alapján átutalással kívánja teljesíteni. Bővebb információ az ÁSZF-ben (4.4) vagy érdeklődjenek elérhetőségeinken.

323 900 Ft

Darab:
A Bio-Textima Lineanatura Orient egy 20 cm magas, két különböző keménységű (kemény, közepesen kemény) oldallal rendelkező hideghab matrac.

A heterogén középréteg nagyon karakteres tartást ad a matracnak, az ortopédikus hab rétegei pedig biztosítják a komfortot. A matrac forgatható, két oldala eltérő keménységet kínál. A matracot keményebb fekhelyet kedvelők részére ajánljuk.

Smart Clima® matrachuzat: nedvesség- és hőszabályozó, hűtő funkcióval
Az optimális bőr- és alvásklímát biztosító Smart Temp technológia a testfelülettel akár közvetlenül érintkező textíliákra lett kifejlesztve. A svájci HeiQ által jegyzett innovatív, hidrofunkciós eljárásnak köszönhetően a matrac huzata dinamikusan reagál a pihenő test hőjére. A matrachuzat hűtési funkciója csak akkor aktiválódik, amikor a test közvetlen környezetében forróság és pára jelentkezik, s a hűtés leáll, amikor a testfelületi hőmérséklet és páratartalom újra a normál tartományba kerül. Ráadásul a test hőjéhez alkalmazkodó, bőrbarát és antiallergén Smart Clima® huzat hűtési hatékonysága még 40 mosás után is 100%-os marad.
A matrac fekvőfelületéről a huzat lezipzározható, maximum 60 C°-on mosható.

Garancia: 10 év a matrac magjára (belső szerkezetére) és 2 év a huzatra.*
*Huzat: a matrac huzata használat során megnyúlhat. Természetes nyúlás mértéke: 1 cm.
A matrac felépítése:
- választható matracszövet
- antiallergén klímaszál steppelőanyag
- belső matrachuzat
- 6 cm vastag, ortopedikus hab
- 8 cm vastag PU matracmag
- 4 cm vastag, erősített ortopedikus hab
Gerinc alátámasztás kétoldalas felépítéssel, extra kemény merevítő réteg beépítéssel.

Legfelső súlyhatár: 135kg.

Kapcsolódó termékek

Content

Kosár tartalma

A kosár tartalma üres.