50 000Ft felett ingyenes a szállítás ágy, matrac webáruházunkban!
Bio-Textima Lineanatura Orient Ortopéd hideghab matrac 180x200 cm Tencel huzattalBio-Textima Lineanatura Orient Ortopéd hideghab matrac 180x200 cm Tencel huzattalBio-Textima Lineanatura Orient Ortopéd hideghab matrac 180x200 cm Tencel huzattal

Bio-Textima Lineanatura Orient Ortopéd hideghab matrac 180x200 cm Tencel huzattal

Tencel huzat

A szállítási idő előreláthatólag 3-4 hét.

264 900 198 680 Ft

Darab:
A Bio-Textima Lineanatura Orient egy 20 cm magas, két különböző keménységű (kemény, közepesen kemény) oldallal rendelkező hideghab matrac.

A heterogén középréteg nagyon karakteres tartást ad a matracnak, az ortopédikus hab rétegei pedig biztosítják a komfortot. A matrac forgatható, két oldala eltérő keménységet kínál. A matracot keményebb fekhelyet kedvelők részére ajánljuk.

Tencel® matrachuzat: nedvesség- és hőszabályozó
A farost cellulózából készített Tencel® huzat extra nedvszívó képességének köszönhetően optimális bőr- és alvásklímát teremt. A Tencel® szálak apró rostokból állnak, amelyek között szubmikroszkópikus csatornák vannak. Ezek a csatornák képesek felszívni és elszállítani a nedvességet, aminek elpárologtatásával a bőr felülete automatikusan lehűl. Mindeközben nincs bőrirritáció: a Tencel® szálak felülete teljesen sima, így simább és lágyabb érzéssel kényezteti a bőrt és a testfelületet. A Tencel® huzat természetesen gondoskodik a higiéniáról is: a nedvesség azonnal a szálak belsejébe kerül, nem alakul ki felületükön ún. nedvességfólia, amely fenntarthatná a baktériumok növekedését. Antibakteriális hatását tehát abszolút természetesen, kemikáliák alkalmazása nélkül fejti ki.
A matrac fekvőfelületéről a huzat lezipzározható, maximum 60 C°-on mosható.

Garancia: 10 év a matrac magjára (belső szerkezetére) és 2 év a huzatra.*
*Huzat: a matrac huzata használat során megnyúlhat. Természetes nyúlás mértéke: 1 cm.
A matrac felépítése:
- választható matracszövet
- antiallergén klímaszál steppelőanyag
- belső matrachuzat
- 6 cm vastag, ortopedikus hab
- 8 cm vastag PU matracmag
- 4 cm vastag, erősített ortopedikus hab
Gerinc alátámasztás kétoldalas felépítéssel, extra kemény merevítő réteg beépítéssel.

Legfelső súlyhatár: 135kg.

Kapcsolódó termékek

Content

Kosár tartalma

A kosár tartalma üres.