50 000Ft felett ingyenes a szállítás ágy, matrac webáruházunkban!
Bio-Textima Lineanatura Infinity Next latex-kókusz-hideghab bio matrac 150x200 cm Sanitized huzattalBio-Textima Lineanatura Infinity Next latex-kókusz-hideghab bio matrac 150x200 cm Sanitized huzattalBio-Textima Lineanatura Infinity Next latex-kókusz-hideghab bio matrac 150x200 cm Sanitized huzattal

Bio-Textima Lineanatura Infinity Next latex-kókusz-hideghab bio matrac 150x200 cm Sanitized huzattal

Sanitized huzat

A szállítási idő előreláthatólag 3-4 hét.

A termék egyedi méretű, így az UTÁNVÉTELES fizetési mód nem válaszható, mert megrendeléséhez mindenképp 50 %-os előlegre van szükség. Amennyiben utánvételes fizetési módot választ, kérjük megjegyzésbe írja bele, hogy az 50%-os előleget postai csekken, vagy díjbekérő alapján átutalással kívánja teljesíteni. Bővebb információ az ÁSZF-ben (4.4) vagy érdeklődjenek elérhetőségeinken.

241 860 217 670 Ft

Darab:
A Bio-Textima Lineanatura Infinity Next egy 20 cm magas, 5 zónás, két különböző keménységű oldallal rendelkező bio matrac.

Ez az Ön matraca, ha a kemény fekhelyet részesíti előnyben. Infinity matrac mindkét fekvőfelületén pontrugalmas latexréteg biztosítja a megfelelő puhaságot, a kókusz merevítőréteg és az erősített ortopédikus hab kombinációja pedig rugalmas, de jó tartású magrészt eredményez. Latexrétegek alul és felül helyezkednek el, ezáltal az egész matrac rugalmas, ugyanakkor a felületi keménysége a 'nagyon kemény' kategóriába sorolható.

Sanitized® matrachuzat: antiallergén és antibakteriális
A Sanitized® antimikrobiális kezeléssel ellátott matrachuzat meggátolja a baktériumok, a penészgombák, az atkák és az algák elterjedését, illetve azok szaporodását, valamint meggátolja a nemkívánatos szagok és foltok kialakulását is. Az ezüst-ionokkal és egyéb anyagokkal történő kezelés a szövetbe integráltan történik, azaz beágyazódik abba, így az nem kopik le, és többszöri mosás mellett sem mosódik ki a matrac huzatából. A svájci Sanitized® fertőtlenítő technológia további előnye, hogy nem változtatja meg a kezelésen átesett matracszövet felületét, ezáltal a matrac huzatán tapintása nem változik. Emellett bőrgyógyászatilag tesztelt, 100% bőrbarát és antiallergén.
A matrac fekvőfelületén található huzat lezipzározható, maximum 60 C°-on mosható.

Garancia: 10 év a matrac magjára (belső szerkezetére) és 2 év a huzatra.*
*Huzat: a matrac huzata használat során megnyúlhat. Természetes nyúlás mértéke: 1 cm.
A matrac felépítése:
- választható matracszövet
- antiallergén klímaszál steppelőanyag
- belső matrachuzat
- 4 cm vastag, 5 zónás gumilatex fekvőfelület
- 1 cm vastag kókusz merevítőréteg
- 10 cm vastag, erősített ortopedikus hab magrész
- 1 cm vastag kókusz merevítőréteg
- 2 cm vastag, 5 zónás gumilatex fekvőfelület

Legfelső súlyhatár: 130kg.

Kapcsolódó termékek

Content

Kosár tartalma

A kosár tartalma üres.