50 000Ft felett ingyenes a szállítás ágy, matrac webáruházunkban!
Bio-Textima Lineanatura Fitness Plus hideghab matrac  80x190 cm Tencel huzattalBio-Textima Lineanatura Fitness Plus hideghab matrac  80x190 cm Tencel huzattalBio-Textima Lineanatura Fitness Plus hideghab matrac  80x190 cm Tencel huzattal

Bio-Textima Lineanatura Fitness Plus hideghab matrac 80x190 cm Tencel huzattal

Tencel huzat

A szállítási idő előreláthatólag 3-4 hét.

A termék egyedi méretű, így az UTÁNVÉTELES fizetési mód nem válaszható, mert megrendeléséhez mindenképp 50 %-os előlegre van szükség. Amennyiben utánvételes fizetési módot választ, kérjük megjegyzésbe írja bele, hogy az 50%-os előleget postai csekken, vagy díjbekérő alapján átutalással kívánja teljesíteni. Bővebb információ az ÁSZF-ben (4.4) vagy érdeklődjenek elérhetőségeinken.

105 830 95 250 Ft

Darab:
A Lineanatura Fitness Plus egy 20 cm magas, közepesen kemény, 5 zónás hideghab matrac.

A középkemény Fitness matrac kiegészítésre került egy 5 zónás komfortréteggel, amely még pontosabb testvonalkövetést és még kényelmesebb fekhelyet eredményez. A speciális profilozás kellemesen masszírozza a fekvő testet, valamint fokozza a matracban a légcserét.

Tencel® matrachuzat: nedvesség- és hőszabályozó
A farost cellulózából készített Tencel® huzat extra nedvszívó képességének köszönhetően optimális bőr- és alvásklímát teremt. A Tencel® szálak apró rostokból állnak, amelyek között szubmikroszkópikus csatornák vannak. Ezek a csatornák képesek felszívni és elszállítani a nedvességet, aminek elpárologtatásával a bőr felülete automatikusan lehűl. Mindeközben nincs bőrirritáció: a Tencel® szálak felülete teljesen sima, így simább és lágyabb érzéssel kényezteti a bőrt és a testfelületet. A Tencel® huzat természetesen gondoskodik a higiéniáról is: a nedvesség azonnal a szálak belsejébe kerül, nem alakul ki felületükön ún. nedvességfólia, amely fenntarthatná a baktériumok növekedését. Antibakteriális hatását tehát abszolút természetesen, kemikáliák alkalmazása nélkül fejti ki.
A matrac fekvőfelületén található huzat lezipzározható, maximum 60 C°-on mosható.

Garancia: 10 év a matrac magjára (belső szerkezetére) és 2 év a huzatra.*
*Huzat: a matrac huzata használat során megnyúlhat. Természetes nyúlás mértéke: 1 cm.
A matrac felépítése:
- választható, cipzáras, mosógépben is mosható matrachuzat
- klímaszál steppelőanyag
- belső matrachuzat
- 4 cm vastag 5 zónás, ortopédikus hab
- 4 cm vastag ortopédikus hab>
- 1 cm vastag kókuszréteg
- 4 cm vastag ortopédikus hab
- 1 cm vastag kókuszréteg
- 4 cm vastag ortopédikus hab

Legfelső súlyhatár: 135 kg/fő

Kapcsolódó termékek

Content

Kosár tartalma

A kosár tartalma üres.