50 000Ft felett ingyenes a szállítás ágy, matrac webáruházunkban!
Bio-Textima Lineanatura Fitness Max-M memory matrac 200x190 cm Tencel huzattalBio-Textima Lineanatura Fitness Max-M memory matrac 200x190 cm Tencel huzattalBio-Textima Lineanatura Fitness Max-M memory matrac 200x190 cm Tencel huzattal

Bio-Textima Lineanatura Fitness Max-M memory matrac 200x190 cm Tencel huzattal

Tencel huzat

A szállítási idő előreláthatólag 3-4 hét.

A termék egyedi méretű, így az UTÁNVÉTELES fizetési mód nem válaszható, mert megrendeléséhez mindenképp 50 %-os előlegre van szükség. Amennyiben utánvételes fizetési módot választ, kérjük megjegyzésbe írja bele, hogy az 50%-os előleget postai csekken, vagy díjbekérő alapján átutalással kívánja teljesíteni. Bővebb információ az ÁSZF-ben (4.4) vagy érdeklődjenek elérhetőségeinken.

341 920 307 730 Ft

Darab:
A Bio-Textima Lineanatura Fitness Max-M egy 26 cm magas, közepesen kemény memóriahabos matrac.

Az ortopedikus habból, latexált kókuszrost lapból és PU merevítőrétegből összeállított szendvicsszerkezetet rugalmasság és kellően határozott alátámasztási képesség jellemzi, amely még magas testsúlytartományban is garantált. Fitness Max-M modellünk további előnye, hogy a fekvőfelületen alkalmazott COOLGEL MEMORY® a memóriahaboktól megszokott páratlan kényelem mellett megfelelő alvásklímát kínál. E különleges, újgenerációs viszkoelasztikus habot ugyanis a hagyományos memóriahabokhoz képest lényegesen jobb átszellőzés, illetve hatékonyabb hő- és nedvességelvezetés jellemzi.

Tencel® matrachuzat: nedvesség- és hőszabályozó
A farost cellulózából készített Tencel® huzat extra nedvszívó képességének köszönhetően optimális bőr- és alvásklímát teremt. A Tencel® szálak apró rostokból állnak, amelyek között szubmikroszkópikus csatornák vannak. Ezek a csatornák képesek felszívni és elszállítani a nedvességet, aminek elpárologtatásával a bőr felülete automatikusan lehűl. Mindeközben nincs bőrirritáció: a Tencel® szálak felülete teljesen sima, így simább és lágyabb érzéssel kényezteti a bőrt és a testfelületet. A Tencel® huzat természetesen gondoskodik a higiéniáról is: a nedvesség azonnal a szálak belsejébe kerül, nem alakul ki felületükön ún. nedvességfólia, amely fenntarthatná a baktériumok növekedését. Antibakteriális hatását tehát abszolút természetesen, kemikáliák alkalmazása nélkül fejti ki.
A matrac fekvőfelületén található huzat lezipzározható, maximum 60 C°-on mosható.

Garancia: 10 év a matrac magjára (belső szerkezetére) és 2 év a huzatra.*
*Huzat: a matrac huzata használat során megnyúlhat. Természetes nyúlás mértéke: 1 cm.
A matrac felépítése:
- választható, cipzáras, mosógépben is mosható matrachuzat
- klímaszál steppelőanyag
- belső matrachuzat
- 4 cm vastag COOLGEL MEMORY® újgenerációs, hűsítő és légáteresztő memóriahab komfortréteg
- 4 cm vastag ortopedikus hab
- 2 cm vastag latexált kókuszréteg
- 8 cm vastag ortopedikus hab
- 2 cm vastag PU merevítőréteg
- 4 cm vastag ortopedikus hab

Legfelső súlyhatár: 140kg.

Kapcsolódó termékek

Content

Kosár tartalma

A kosár tartalma üres.