50 000Ft felett ingyenes a szállítás ágy, matrac webáruházunkban!
Bio-Textima Lineanatura Fitness Max-M memory matrac 150x190 cm Smart Clima huzattalBio-Textima Lineanatura Fitness Max-M memory matrac 150x190 cm Smart Clima huzattalBio-Textima Lineanatura Fitness Max-M memory matrac 150x190 cm Smart Clima huzattal

Bio-Textima Lineanatura Fitness Max-M memory matrac 150x190 cm Smart Clima huzattal

Smart Clima huzat

A szállítási idő előreláthatólag 3-4 hét.

A termék egyedi méretű, így az UTÁNVÉTELES fizetési mód nem válaszható, mert megrendeléséhez mindenképp 50 %-os előlegre van szükség. Amennyiben utánvételes fizetési módot választ, kérjük megjegyzésbe írja bele, hogy az 50%-os előleget postai csekken, vagy díjbekérő alapján átutalással kívánja teljesíteni. Bővebb információ az ÁSZF-ben (4.4) vagy érdeklődjenek elérhetőségeinken.

248 880 Ft

Darab:
A Bio-Textima Lineanatura Fitness Max-M egy 26 cm magas, közepesen kemény memóriahabos matrac.

Az ortopedikus habból, latexált kókuszrost lapból és PU merevítőrétegből összeállított szendvicsszerkezetet rugalmasság és kellően határozott alátámasztási képesség jellemzi, amely még magas testsúlytartományban is garantált. Fitness Max-M modellünk további előnye, hogy a fekvőfelületen alkalmazott COOLGEL MEMORY® a memóriahaboktól megszokott páratlan kényelem mellett megfelelő alvásklímát kínál. E különleges, újgenerációs viszkoelasztikus habot ugyanis a hagyományos memóriahabokhoz képest lényegesen jobb átszellőzés, illetve hatékonyabb hő- és nedvességelvezetés jellemzi.

Smart Clima® matrachuzat: nedvesség- és hőszabályozó, hűtő funkcióval
Az optimális bőr- és alvásklímát biztosító Smart Temp technológia a testfelülettel akár közvetlenül érintkező textíliákra lett kifejlesztve. A svájci HeiQ által jegyzett innovatív, hidrofunkciós eljárásnak köszönhetően a matrac huzata dinamikusan reagál a pihenő test hőjére. A matrachuzat hűtési funkciója csak akkor aktiválódik, amikor a test közvetlen környezetében forróság és pára jelentkezik, s a hűtés leáll, amikor a testfelületi hőmérséklet és páratartalom újra a normál tartományba kerül. Ráadásul a test hőjéhez alkalmazkodó, bőrbarát és antiallergén Smart Clima® huzat hűtési hatékonysága még 40 mosás után is 100%-os marad.
A matrac fekvőfelületén található huzat lezipzározható, maximum 60 C°-on mosható.

Garancia: 10 év a matrac magjára (belső szerkezetére) és 2 év a huzatra.*
*Huzat: a matrac huzata használat során megnyúlhat. Természetes nyúlás mértéke: 1 cm.
A matrac felépítése:
- választható, cipzáras, mosógépben is mosható matrachuzat
- klímaszál steppelőanyag
- belső matrachuzat
- 4 cm vastag COOLGEL MEMORY® újgenerációs, hűsítő és légáteresztő memóriahab komfortréteg
- 4 cm vastag ortopedikus hab
- 2 cm vastag latexált kókuszréteg
- 8 cm vastag ortopedikus hab
- 2 cm vastag PU merevítőréteg
- 4 cm vastag ortopedikus hab

Legfelső súlyhatár: 140kg.

Kapcsolódó termékek

Content

Kosár tartalma

A kosár tartalma üres.