50 000Ft felett ingyenes a szállítás ágy, matrac webáruházunkban!
Billerbeck Portofino zsákrugós matrac 120x200 cm lószőr - latex topperrelBillerbeck Portofino zsákrugós matrac 120x200 cm lószőr - latex topperrel

Billerbeck Portofino zsákrugós matrac 120x200 cm lószőr - latex topperrel

26 cm-es, lószőr - latex topperrel

A szállítási idő előreláthatólag 3-4 hét, csak rendelésre!

A termék egyedi méretű, így az UTÁNVÉTELES fizetési mód nem válaszható, mert megrendeléséhez mindenképp 50 %-os előlegre van szükség. Amennyiben utánvételes fizetési módot választ, kérjük megjegyzésbe írja bele, hogy az 50%-os előleget postai csekken, vagy díjbekérő alapján átutalással kívánja teljesíteni. Bővebb információ az ÁSZF-ben (4.4) vagy érdeklődjenek elérhetőségeinken.

298 000 Ft

Darab:
A Billerbeck Dreamline Portofino egy 26 cm magas, 5 zónás, táskarugós matrac.

Ez a DREAMLINE kollekciónkat ékesítő közkedvelt matrac tökéletes fekvési komfortot biztosít. Gerinckímélő, mert feszes, terheléshez igazodó alátámasztást ad. Ugyanakkor oldalfekvésben megengedi a váll és a csípő anatómiai vonalának megfelelő süllyedését.
Azoknak ajánljuk, akik számára fontos, hogy a hálószoba berendezése egyszerre szolgálja a kényelmet, támogassa a pihenést és nagyszerű, méltóságteljes környezetet is mutasson. Ez a matrac a legjobban a keményebb fekvési komfortot kedvelők elismerésére számíthat. Huzatát emelt vastagságú, természetes szálból készülő (pamut és gyapjú) szálbundával steppeljük. A külső huzatanyag elasztomer tartalmú, viszkóz felületű, többrétegű hurkolt kelme. Az egybeépített topper béléseként a széles választékunkban felvonuló, különböző ízlések és elvárások elébe tervezett töltőrétegeink bármelyike választható. (lehet Öko SoftneSst panel, kókusz-latex, viszko-elasztikus hab vagy lószőr-latex)
A DREAMLINE kollekció matracait egybeépített „topper” jellemzi. Ezzel az elegáns kiegészítővel a matrac nemcsak a luxus látványával tölti be a hálószobát, hanem gyakorlati haszna is van: ágyazáskor nem kell az egész – magas és ezért nehéz – matracot megemelni, hanem lehetséges a lepedőt a topper alá hajtani, ott rögzíteni.

A Billerbeck Portofino matraca alapesetben 20 cm-es, de a ráépített topper további 6 cm-t magasít rajta.
Öltöztető rétege kiemelt vastagságú egyedi steppelésű pamut/gyapjú szálbundával steppelt Lycra tartalmú viszkóz felületű többrétegű hurkolt kelme borítja. A matrachuzat varrástechnológiája: élvarrott + topper. A matracot a topperrel a négy oldalán körbefutó cipzár köti össze.
A matrac belsejében négyzetméterenként 276 db táskarugó segíti az alátámasztást.
A matracot négy különböző fekvőoldali fedőréteggel kínáljuk: Öko Softnesst padozattal, kókusz-latex topperrel, viszkoelasztikus - PES padozattal, lószőr-latex topperrel.

Garancia: 10 év teljes körű

Huzat:
Kiemelt vastagságú pamut/gyapjú szálbundával steppelt elasztomer tartalmú viszkóz felületű, többrétegű, hurkolt kelme. A matraccal egybeépített topper a különleges kényelmet szolgálja.

Mag:
Tasakrugó, 5-zónás

Súlyhatár:
130 kg/fő

Fekvési pozíció:
Elsősorban hason fekvőknek ajánlott

Kapcsolódó termékek

Content

Kosár tartalma

A kosár tartalma üres.