50 000Ft felett ingyenes a szállítás ágy, matrac webáruházunkban!
Billerbeck Portofino zsákrugós matrac 100x190 cm Öko SoftNesst padozattalBillerbeck Portofino zsákrugós matrac 100x190 cm Öko SoftNesst padozattal

Billerbeck Portofino zsákrugós matrac 100x190 cm Öko SoftNesst padozattal

26 cm-es, Öko SoftNesst padozattal

A szállítási idő előreláthatólag 4-6 hét, csak rendelésre!

A termék egyedi méretű, így az UTÁNVÉTELES fizetési mód nem válaszható, mert megrendeléséhez mindenképp 50 %-os előlegre van szükség. Amennyiben utánvételes fizetési módot választ, kérjük megjegyzésbe írja bele, hogy az 50%-os előleget postai csekken, vagy díjbekérő alapján átutalással kívánja teljesíteni. Bővebb információ az ÁSZF-ben (4.4) vagy érdeklődjenek elérhetőségeinken.

208 000 Ft

Darab:
A Billerbeck Dreamline Portofino egy 26 cm magas, 5 zónás, táskarugós matrac.

Ez a DREAMLINE kollekciónkat ékesítő közkedvelt matrac tökéletes fekvési komfortot biztosít. Gerinckímélő, mert feszes, terheléshez igazodó alátámasztást ad. Ugyanakkor oldalfekvésben megengedi a váll és a csípő anatómiai vonalának megfelelő süllyedését.
Azoknak ajánljuk, akik számára fontos, hogy a hálószoba berendezése egyszerre szolgálja a kényelmet, támogassa a pihenést és nagyszerű, méltóságteljes környezetet is mutasson. Ez a matrac a legjobban a keményebb fekvési komfortot kedvelők elismerésére számíthat. Huzatát emelt vastagságú, természetes szálból készülő (pamut és gyapjú) szálbundával steppeljük. A külső huzatanyag elasztomer tartalmú, viszkóz felületű, többrétegű hurkolt kelme. Az egybeépített topper béléseként a széles választékunkban felvonuló, különböző ízlések és elvárások elébe tervezett töltőrétegeink bármelyike választható. (lehet Öko SoftneSst panel, kókusz-latex, viszko-elasztikus hab vagy lószőr-latex)
A DREAMLINE kollekció matracait egybeépített „topper” jellemzi. Ezzel az elegáns kiegészítővel a matrac nemcsak a luxus látványával tölti be a hálószobát, hanem gyakorlati haszna is van: ágyazáskor nem kell az egész – magas és ezért nehéz – matracot megemelni, hanem lehetséges a lepedőt a topper alá hajtani, ott rögzíteni.

A Billerbeck Portofino matraca alapesetben 20 cm-es, de a ráépített topper további 6 cm-t magasít rajta.
Öltöztető rétege kiemelt vastagságú egyedi steppelésű pamut/gyapjú szálbundával steppelt Lycra tartalmú viszkóz felületű többrétegű hurkolt kelme borítja. A matrachuzat varrástechnológiája: élvarrott + topper. A matracot a topperrel a négy oldalán körbefutó cipzár köti össze.
A matrac belsejében négyzetméterenként 276 db táskarugó segíti az alátámasztást.
A matracot négy különböző fekvőoldali fedőréteggel kínáljuk: Öko Softnesst padozattal, kókusz-latex topperrel, viszkoelasztikus - PES padozattal, lószőr-latex topperrel.

Garancia: 10 év teljes körű

Huzat:
Kiemelt vastagságú pamut/gyapjú szálbundával steppelt elasztomer tartalmú viszkóz felületű, többrétegű, hurkolt kelme. A matraccal egybeépített topper a különleges kényelmet szolgálja.

Mag:
Tasakrugó, 5-zónás

Súlyhatár:
130 kg/fő

Fekvési pozíció:
Elsősorban hason fekvőknek ajánlott

Kapcsolódó termékek

Content

Kosár tartalma

A kosár tartalma üres.