50 000Ft felett ingyenes a szállítás ágy, matrac webáruházunkban!
Billerbeck Monaco zsákrugós matrac 100x190 cm Öko SoftNesst padozattalBillerbeck Monaco zsákrugós matrac 100x190 cm Öko SoftNesst padozattal

Billerbeck Monaco zsákrugós matrac 100x190 cm Öko SoftNesst padozattal

26 cm-es, masszírozó hab topperrel

A szállítási idő előreláthatólag 3-4 hét, csak rendelésre!

A termék egyedi méretű, így az UTÁNVÉTELES fizetési mód nem válaszható, mert megrendeléséhez mindenképp 50 %-os előlegre van szükség. Amennyiben utánvételes fizetési módot választ, kérjük megjegyzésbe írja bele, hogy az 50%-os előleget postai csekken, vagy díjbekérő alapján átutalással kívánja teljesíteni. Bővebb információ az ÁSZF-ben (4.4) vagy érdeklődjenek elérhetőségeinken.

188 000 Ft

Darab:
A Billerbeck Monaco matraca alapesetben 20 cm-es, de a ráépített topper további 6 cm-t magasít rajta.

A belsejében a táskarugók helyezkednek el, melyek 7 különböző zónára vannak osztva. Öltöztető rétege kiemelt vastagságú egyedi steppelésű pamut/gyapjú szálbundával steppelt Lycra tartalmú viszkóz felületű, többrétegű hurkolt kelme borítja.

A matrachuzat varrástechnológiája: élvarrott + topper. A matracot a topperrel a négy oldalán körbefutó cipzár köti össze. Ennek a technológiának pozitív hatása, hogy a felső kényelmi réteg levehető, idővel akár cserélhető. Ezáltal évek múltán akár keményebb / lágyabb fekvőhellyé tudjuk átalakítani jelenlegi matracunkat.

A matrac belsejében négyzetméterenként 512 db táskarugó segíti az alátámasztást.

Habkeretének köszönhetően a matrac oldala évek múltán is ugyanolyan merev lesz.

A matracmag felépítése: Felső panel a választott kényelmi réteg, mely átengedi a zónázott rugósor hatását. A habkeret keménysége megfelel a rugósor keménységének. Alsó panel pedig keményített PU hab.

Garancia: 10 év teljes körű

7 zónás fekhelyet biztosít. Kiemelt vastagságú pamut/gyapjú szálbundával steppelt Lycra tartalmú viszkóz felületű, többrétegű, hurkolt kelme. A matrachuzat varrástechnológiája: élvarrott +választható topper. A matracot a topperrel a négy oldalán körbefutó cipzár köti össze. A matrac belső szerkezetében 512 db/m2 található. Legfelső súlyhatár 130 kg.

Kapcsolódó termékek

Content

Kosár tartalma

A kosár tartalma üres.