50 000Ft felett ingyenes a szállítás ágy, matrac webáruházunkban!
Billerbeck Monaco zsákrugós matrac  90x190 cm lószőr - latex topperrelBillerbeck Monaco zsákrugós matrac  90x190 cm lószőr - latex topperrel

Billerbeck Monaco zsákrugós matrac 90x190 cm lószőr - latex topperrel

26 cm-es, lószőr - latex topperrel

A szállítási idő előreláthatólag 3-4 hét, csak rendelésre!

A termék egyedi méretű, így az UTÁNVÉTELES fizetési mód nem válaszható, mert megrendeléséhez mindenképp 50 %-os előlegre van szükség. Amennyiben utánvételes fizetési módot választ, kérjük megjegyzésbe írja bele, hogy az 50%-os előleget postai csekken, vagy díjbekérő alapján átutalással kívánja teljesíteni. Bővebb információ az ÁSZF-ben (4.4) vagy érdeklődjenek elérhetőségeinken.

190 000 Ft

Darab:
A Billerbeck Monaco matraca alapesetben 20 cm-es, de a ráépített topper további 6 cm-t magasít rajta. A belsejében a táskarugók, mely 7 különböző zónára van osztva. Kiemelt vastagságú pamut/gyapjú szálbundával steppelt Lycra tartalmú viszkóz felületű, többrétegű, hurkolt kelme. A matrachuzat varrástechnológiája: élvarrott +választható topper. A matracot a topperrel a négy oldalán körbefutó cipzár köti össze. A matrac belsejében négyzetméterenként 512 db táska rugó segíti az alátámasztást. Legfelső súlyhatár 130 kg, ajánlott azoknak akik szeretnek hasonfekve pihenni.

Garancia: 10 év teljes körű

7 zónás fekhelyet biztosít. Kiemelt vastagságú pamut/gyapjú szálbundával steppelt Lycra tartalmú viszkóz felületű, többrétegű, hurkolt kelme. A matrachuzat varrástechnológiája: élvarrott +választható topper. A matracot a topperrel a négy oldalán körbefutó cipzár köti össze. A matrac belső szerkezetében 512 db/m2 található. Legfelső súlyhatár 130 kg.

Kapcsolódó termékek

Content

Kosár tartalma

A kosár tartalma üres.