50 000Ft felett ingyenes a szállítás ágy, matrac webáruházunkban!
Billerbeck Bahama Nova zsákrugós matrac  90x190 cm

Billerbeck Bahama Nova zsákrugós matrac 90x190 cm

22 cm-es, tasakrugós, habkeretes

A szállítási idő előreláthatólag 3-4 hét, csak rendelésre!

A termék egyedi méretű, így az UTÁNVÉTELES fizetési mód nem válaszható, mert megrendeléséhez mindenképp 50 %-os előlegre van szükség. Amennyiben utánvételes fizetési módot választ, kérjük megjegyzésbe írja bele, hogy az 50%-os előleget postai csekken, vagy díjbekérő alapján átutalással kívánja teljesíteni. Bővebb információ az ÁSZF-ben (4.4) vagy érdeklődjenek elérhetőségeinken.

112 000 Ft

Darab:
A Billerbeck Bahama Nova matraca egy 22 cm magas, táskarugós, 5 zónás fekhelyet biztosít. Megemelt vastagságú PES szálbundával steppelt, vegyes összetételű szövött kelme. A matrachuzat színével harmonizáló szegőszalaggal ellátott. A matrac belső szerkezetében négyzetméterenként 276 db táskarugó szolgálja ki a kényelmes pihenést, melynek szélein habkeret található. Emellett a maximális terhelhetősége 130 kg, melyet főképp hasonfekvőknek ajánlunk.

Egészségpénztárra elszámolható termék!

Garancia: 10 év teljes körű

5 zónás matrac, mely megemelt vastagságú PES szálbundával steppelt, vegyes összetételű szövött kelme. A matrachuzat színével harmonizáló szegőszalaggal ellátott. A matrac belsejében 276 db/m2 táskarugó található, a széleken habkerettel. 130 kg-ig terhelhető, hasonfekvők részére.

Kapcsolódó termékek

Content

Kosár tartalma

A kosár tartalma üres.