50 000Ft felett ingyenes a szállítás ágy, matrac webáruházunkban!
Best Dream Siglo hideghab matrac  80x190 cm AJÁNDÉK MEMORY PÁRNÁVAL vákuumcsomagolt

Best Dream Siglo hideghab matrac 80x190 cm AJÁNDÉK MEMORY PÁRNÁVAL vákuumcsomagolt

Antiallergén matracszövet

Szállítási idő: Előreláthatólag 1-2 hét, de a pontos készletről ismert elérhetőségeinken érdeklődjön!

66 900 Ft

Darab:
Nagy sűrűségű hideghabból készült kemény ortopéd vákuummatrac, mely optimális alátámasztást biztosít a testnek, amely a gerincoszlopot minden ponton megfelelően alátámasztja. A Siglo matracot használók széles körében megfelelő gerinckímélő fekvést garantál. Kevert szálas szövettel készül (pamut-poliészter), mely megóv minket a sztatikus elektromosságot okozó por felhalmozódásától és megakadályozza az atkák előfordulását (antiallergén).

Garancia: 12 év

A matrac felépítése:

18 cm magas 32 kg/m3 sűrűségű ortopédiai poliuretán kemény maggal rendelkezik

A matrac huzata:

SILVER & LIFE huzattal rendelkezik mely nagyon jól szellőző, ezüstszálakkal szőtt high-tec anyag. A SILVER & LIFE gombaölőként működik, semlegesíti a szagokat. Az ezüst antibakteriális hatású, a poratkák ellensége, higiénikus és egészséges alvást biztosít, valamint kiváló védelmet nyújt a baktériumok ellen. A matrac huzata fix, nem levehető, nem mosható. Matracvédő használatát javasoljuk!

20 cm vastag matrac, téli-nyári oldallal. Ezt a matracot akár egyedi méretben is el tudjuk készíteni. EGÉSZSÉGPÉNZTÁRRA elszámolható matrac! Javasolt felső súlyhatár 120kg/fő.

Kapcsolódó termékek

Content

Kosár tartalma

A kosár tartalma üres.