50 000Ft felett ingyenes a szállítás ágy, matrac webáruházunkban!
Best Dream Siglo 50 hideghab matrac 170x200 cm AJÁNDÉK MEMORY PÁRNÁVAL

Best Dream Siglo 50 hideghab matrac 170x200 cm AJÁNDÉK MEMORY PÁRNÁVAL

Antiallergén matracszövet

Szállítási idő: 4-5 hét. Csak rendelésre!

A termék egyedi méretű, így az UTÁNVÉTELES fizetési mód nem válaszható, mert megrendeléséhez mindenképp 50 %-os előlegre van szükség. Amennyiben utánvételes fizetési módot választ, kérjük megjegyzésbe írja bele, hogy az 50%-os előleget postai csekken, vagy díjbekérő alapján átutalással kívánja teljesíteni. Bővebb információ az ÁSZF-ben (4.4) vagy érdeklődjenek elérhetőségeinken.

313 320 Ft

Darab:
Ezt a matracot magasabb testsúllyal rendelkező embereknek ajánljuk, mivel a matrac nagyon magas habsűrűségének köszönhetően tökéletes alátámasztást biztosít a 150kg feletti egyének számára is. Nagy sűrűségű hideg habból készült kemény hideghab matrac. Mely megfelelő ortopédiai támaszt biztosít a testnek, a gerincoszlopot testsúlytól függetlenül minden ponton optimálisan alátámasztja. A használók legszélesebb körének egészséges gerinckímélő fekvést garantál.

Garancia: 2 év teljes körű jótállás, 10 év szavatosság a belső magra

Matrac magassága: 20 cm

Matrac szerkezete:

1   SILVER & LIFE huzat téli oldal
2  Gyapjú - Vatelin réteg téli oldal
3  Légáteresztő gumírozott réteg
4  18 cm ortopédiai poliuretán kemény mag 50 kg/m3 sűrűségű, extra súlyhoz tervezve
5  Légáteresztő gumírozott réteg
6  SILVER & LIFE nyári oldal

SILVER & LIFE HUZAT: Nagyon jól szellőzik, ezüstszálakkal szőtt high-tec anyag. A SILVER & LIFE gombaölőként működik, semlegesíti a szagokat. Az ezüst antibakteriális hatású, a poratkák ellensége, higiénikus és egészséges alvást biztosít, valamint kiváló védelmet nyújt a baktériumok ellen.

Kapcsolódó termékek

Content

Kosár tartalma

A kosár tartalma üres.