50 000Ft felett ingyenes a szállítás ágy, matrac webáruházunkban!
Best Dream Perfect Fusion hideghab matrac 100x220 cm AJÁNDÉK MEMORY PÁRNÁVALBest Dream Perfect Fusion hideghab matrac 100x220 cm AJÁNDÉK MEMORY PÁRNÁVALBest Dream Perfect Fusion hideghab matrac 100x220 cm AJÁNDÉK MEMORY PÁRNÁVAL

Best Dream Perfect Fusion hideghab matrac 100x220 cm AJÁNDÉK MEMORY PÁRNÁVAL

Biocell 40 Fusion huzat

Szállítási idő: 4-5 hét, csak rendelésre!

A termék egyedi méretű, így az UTÁNVÉTELES fizetési mód nem válaszható, mert megrendeléséhez mindenképp 50 %-os előlegre van szükség. Amennyiben utánvételes fizetési módot választ, kérjük megjegyzésbe írja bele, hogy az 50%-os előleget postai csekken, vagy díjbekérő alapján átutalással kívánja teljesíteni. Bővebb információ az ÁSZF-ben (4.4) vagy érdeklődjenek elérhetőségeinken.

107 690 Ft

Darab:
A Perfect Fusion matrac igazán jó választás mindazoknak, akik egy jó minőségű kemény, de nagy komfort érzetű matracot szeretnének vásárolni. Előnye, hogy nagy (35 kg/m3), rugalmas anyagsűrűséggel rendelkezik, azok is nyugodtan megvehetik akik bizonytalanok abban, hogy számukra milyen keménységű matrac az ideális. További előnye a matracnak a 20 cm-es vastagsága, ami a tömör anyag szerkezettel párosítva formatartó hosszú élettartamot biztosít a használóknak.

Garancia: 12 év


BIOCELL 40 FUSION HUZAT
Antimikróbális és antisztatikus, 40%-ban viszkóz szállal van szőve hozzáadott ezüst és szén szálakkal. A szövet kiválóságát jellemzi, hogy képes elpusztítani vagy inaktiválni a mikrobákat (baktériumok, gombák). Az ezüst a poratkák ellensége, a szén jól vezeti a hőt ezáltal jobban alkalmazkodik a test hőmérsékletéhez.

A matrac szerkezete:
mosható huzat
Antiallergén töltet
Légáteresztő gumírozott réteg
18 cm poliuretán nagy rugalmasságú 35 kg/m3 sűrűségű hab

Viszkóz tulajdonságai:
• Nedvszívó képessége jobb mint a pamuté.
• A viszkózból készült huzatok finomak, lágyak, használatuk kellemes a bőrnek.
• Elektrosztatikus feltöltődés nagyon kicsi.

Ezt a matracot akár egyedi méretben is el tudjuk készíteni.
Javasolt felső súlyhatár 120kg/fő.

Kapcsolódó termékek

Content

Kosár tartalma

A kosár tartalma üres.