50 000Ft felett ingyenes a szállítás ágy, matrac webáruházunkban!
Best Dream Memory Duet memory matrac 110x190 cm AJÁNDÉK MEMORY PÁRNÁVAL vákuumcsomagolt

Best Dream Memory Duet memory matrac 110x190 cm AJÁNDÉK MEMORY PÁRNÁVAL vákuumcsomagolt

Coolmax huzattal

Szállítási idő: 4-5 hét, csak rendelésre!

A termék egyedi méretű, így az UTÁNVÉTELES fizetési mód nem válaszható, mert megrendeléséhez mindenképp 50 %-os előlegre van szükség. Amennyiben utánvételes fizetési módot választ, kérjük megjegyzésbe írja bele, hogy az 50%-os előleget postai csekken, vagy díjbekérő alapján átutalással kívánja teljesíteni. Bővebb információ az ÁSZF-ben (4.4) vagy érdeklődjenek elérhetőségeinken.

101 205 93 420 Ft

Darab:
A 5 cm-es Memory foam (50kg/m3) komfortréteg tökéletesen felveszi a test vonalát. Segíti a vérkeringést, kevesebb lesz a forgolódás éjszaka és még jobb alvásminőséget érhetünk el. A testünk súlyának eloszlása teljesen egyenletes az egész fekvőfelületen. A matrac felső részén található memory réteg feladata, hogy idomuljon testünkhöz és nem fordítva. Mialatt memory matracon fekszik, gerince és végtagjai természetesen helyzetükben pihennek, ezáltal mentesíti az izmokat és idegeket a terheléstől. A matrac meggátolja a felfekvések keletkezését, így rendkívül előnyös hosszú időn át fekvő személyek részére.

Garancia: 12 év

20cm vastag matrac. Coolmax huzata víztaszító anyag, melynek szövete olyan szállítórendszert alkot, amely gyorsan elvezeti a nedvességet. Ezt a matracot akár egyedi méretben is el tudjuk készíteni. EGÉSZSÉGPÉNZTÁRRA elszámolható matrac! Javasolt felső súlyhatár 130kg/fő.

Kapcsolódó termékek

Content

Kosár tartalma

A kosár tartalma üres.