50 000Ft felett ingyenes a szállítás ágy, matrac webáruházunkban!
Best Dream Memory Duet memory matrac  90x200 cm AJÁNDÉK MEMORY PÁRNÁVAL vákuumcsomagolt

Best Dream Memory Duet memory matrac 90x200 cm AJÁNDÉK MEMORY PÁRNÁVAL vákuumcsomagolt

Coolmax huzattal

Szállítási idő: Előreláthatólag 1-2 hét, de a pontos készletről ismert elérhetőségeinken érdeklődjön!

82 875 77 000 Ft

Darab:
A Best Dream Memory Duet egy 20 cm magas, vákuumcsomagolt memory matrac. A 5 cm-es Memory foam (50kg/m3) komfortréteg tökéletesen felveszi a test vonalát. Segíti a vérkeringést, kevesebb lesz a forgolódás éjszaka és még jobb alvásminőséget érhetünk el. A testünk súlyának eloszlása teljesen egyenletes az egész fekvőfelületen. A matrac felső részén található memory réteg feladata, hogy idomuljon testünkhöz és nem fordítva. Mialatt memory matracon fekszik, gerince és végtagjai természetesen helyzetükben pihennek, ezáltal mentesíti az izmokat és idegeket a terheléstől. A matrac meggátolja a felfekvések keletkezését, így rendkívül előnyös hosszú időn át fekvő személyek részére.

Garancia: 12 év

A matrac felépítése:

30 kg/m3 sűrűségű ortopédiai poliuretán kemény maggal rendelkezik, tetején 5 cm vastag memory réteggel

A matrac huzata:

A BAYSCENT® huzat anyaga mikrokapszulákat tartalmaz. Kiszűri a kellemetlen szagokat, tisztává, puhává és friss illatúvá teszi a matracot. A Bayscent új neutralizált szövete hat a kellemetlen szagok ellen. Az alvás alatti mozgás elősegíti a mikrokapszulákban található értékes kivonatok felszabadulását, ennek köszönhetően megszűnik az éjszakai izzadás okozta kellemetlen szagok kialakulása. A matrac huzata levehető, 3D szellőző szövettel van körbe ellátva, mely megakadályozza a nedvességet felhalmozódását, száraz és szellőző fekvőfelületet biztosítanak a zavartalan pihenés érdekében. A matrac huzata nem levehető, nem mosható! Matracvédő használatát javasoljuk!

Ezt a matracot akár egyedi méretben is el tudjuk készíteni. EGÉSZSÉGPÉNZTÁRRA elszámolható matrac! Javasolt felső súlyhatár 120kg/fő.

Kapcsolódó termékek

Content

Kosár tartalma

A kosár tartalma üres.