50 000Ft felett ingyenes a szállítás ágy, matrac webáruházunkban!
Best Dream Memory Comfort memory matrac 180x190 cm AJÁNDÉK MEMORY PÁRNÁVAL vákuumcsomagolt

Best Dream Memory Comfort memory matrac 180x190 cm AJÁNDÉK MEMORY PÁRNÁVAL vákuumcsomagolt

Antiallergén , antibakteriális Jacquard matracszövettel

Szállítási idő: 4-5 hét, csak rendelésre!

A termék egyedi méretű, így az UTÁNVÉTELES fizetési mód nem válaszható, mert megrendeléséhez mindenképp 50 %-os előlegre van szükség. Amennyiben utánvételes fizetési módot választ, kérjük megjegyzésbe írja bele, hogy az 50%-os előleget postai csekken, vagy díjbekérő alapján átutalással kívánja teljesíteni. Bővebb információ az ÁSZF-ben (4.4) vagy érdeklődjenek elérhetőségeinken.

171 900 Ft

Darab:
A Best Dream Memory Comfort egy 20 cm magas, vákuumcsomagolt memory matrac. A 2cm-es memory foam (50kg/m3) komfortréteg befogadja a fekvő testet, az ortopédikus hab magrész pedig biztosítja a megfelelő alátámasztást. Kivételes tulajdonságai közé tartozik a rugalmassága mely révén tökéletesen idomul az emberi test alakjához, segíti az izmok és idegek tehermentesítését, egészséges vérkeringést biztosít. A matracon található memory réteg az alaphelyzetbe való lassú visszatérési effektusának köszönhetően biztosítja testünk optimális ortopédiai megtámasztását. A matrac meggátolja a felfekvések keletkezését, így rendkívül előnyös hosszú időn át fekvő személyek részére is.

Garancia: 8 év

A matrac felépítése:

30 kg/m3 sűrűségű poliuretán kemény maggal rendelkezik, tetején 2 cm vastag memory réteggel

A matrac huzata:

A BAYGARD® huzat hosszan tartó por-atka elleni védelmet nyújt és víztaszító tulajdonsággal rendelkezik. A huzatanyag szálait láthatatlan szennyeződés gátló réteg borítja, mely megakadályozza a szövet kifakulását, összeragadását, ezáltal megfelelő szellőzést biztosít. A matrac huzata fix, nem levehető, nem mosható! Matracvédő használatát javasoljuk!

Ezt a matracot akár egyedi méretben is el tudjuk készíteni. EGÉSZSÉGPÉNZTÁRRA elszámolható matrac! Javasolt felső súlyhatár 120kg/fő.

Kapcsolódó termékek

Content

Kosár tartalma

A kosár tartalma üres.