50 000Ft felett ingyenes a szállítás ágy, matrac webáruházunkban!
Best Dream Cashmere HD memory matrac 170x210 cm AJÁNDÉK MEMORY PÁRNÁVAL

Best Dream Cashmere HD memory matrac 170x210 cm AJÁNDÉK MEMORY PÁRNÁVAL

Cashmere huzat

Szállítási idő: 4-5 hét, csak rendelésre!

A termék egyedi méretű, így az UTÁNVÉTELES fizetési mód nem válaszható, mert megrendeléséhez mindenképp 50 %-os előlegre van szükség. Amennyiben utánvételes fizetési módot választ, kérjük megjegyzésbe írja bele, hogy az 50%-os előleget postai csekken, vagy díjbekérő alapján átutalással kívánja teljesíteni. Bővebb információ az ÁSZF-ben (4.4) vagy érdeklődjenek elérhetőségeinken.

461 885 Ft

Darab:
A Best Dream Cashmere HD egy 24 cm magas memory matrac kasmír huzattal.

A Best Dream matrac család kiváló minőségű prémium kategóriás terméke a CASHMERE HD, azoknak akik igazán szeretik a Memory HD hab és HR hideghab komfortérzetét. A matrac tökéletesen idomul a test alakjához, lehetővé teszi a természetes, ellazult helyzetben történő pihenést, amely jobb keringést, kevesebb forgolódást és jobb alvás minőséget eredményez. A fekvőfelületen a testsúly eloszlása egyenletes. A matrac legfontosabb feladata, hogy idomuljon a testhez és nem fordítva. Amikor CASHMERE HD matracon alszik, gerince és végtagjai természetes helyzetükben pihennek, ez mentesíti az izmokat és idegeket a terheléstől, ezáltal komfortos és ellazult pihentető fekvést tesz lehetővé.

Garancia: 3 év teljes körű jótállás, 10 év szavatosság a belső magra

A matrac felépítése:
- 2 cm (50 kg/m3 sűrűségű) memory, CASHMERE huzatba steppelve
- 5 cm vastag, kifejezetten nagy tömörségű 60 kg/m3 sűrű memory hab
- 11 cm vastag, 7 zónás hideghab tartómag (40 kg/m3 sűrűség, 4.8 kPa nyomás)
- 5 cm vastag, nagy rugalmasságú HR hab (35 kg/m3 sűrűség, 3.6 kPa nyomás)
- CASHMERE huzat

A matrac huzata: CASHMERE SZÖVET
Ez egy speciális antiallergén szövet kasmír szálakból szőve. A kasmírgyapjú állati eredetű szálasanyag, amelyet a kasmírkecske pehelyszőréből nyernek és a speciális gyapjak közt tartanak számon. Ezen alapanyag segítségével különlegesen puha, lágy tapintású és magas komfortérzetű huzatanyagot fejlesztettek ki.

Legfelső súlyhatár: 130kg.

Kapcsolódó termékek

Content

Kosár tartalma

A kosár tartalma üres.