50 000Ft felett ingyenes a szállítás ágy, matrac webáruházunkban!
AlvásStúdió Wellness Soft memory matrac  80x200 cmAlvásStúdió Wellness Soft memory matrac  80x200 cm

AlvásStúdió Wellness Soft memory matrac 80x200 cm

Silver huzat

Szállítási idő: 1 hét

99 550 84 620 Ft

Darab:
A Welness memory foam matrac közepesen kemény emlékezőhab élményt kínál. A matracban kifogástalan minőségű 50kg/m3 emlékezőhab, 'tojástartó' zónázott formavágott alapanyag kerül felhasználásra. A matrac magja egy HR magas minőségű hideghab kiválóan lélegző, feszes, speciálisan alvásra kifejlesztett hab ami a testet optimálisan támasztja alá. welness emlékezőhab matrac rendkívül magas kényelmi szintet jelent használója számára. Ideálisan ötvözi az emlékezőhab hőre lágyuló testformához alkalmazkodó tulajdonságát a feszesebb HR hideghab rugalmas alátámasztásával. Ez a matrac ideális alátámasztást biztosít nagyobb testsúlyú emberek számára is.

Garancia: 10 év

A huzatban természetes antiallergén védelem: Az orvosi kutatások bizonyították, hogy az ezüst az egyik legjobb akadálya a mikrobák kifejlődésének. Az ezüst erős antisztatikus tulajdonságai távol tartják az allergéneket a matractól, ezért allergénektől mentes, békés álmot garantál.
A frissesség érzése minden éjszaka:
A huzatban található ezüstszálak segítenek megakadályozni a kellemetlen szagok kialakulását, frissen és higiénikusan tartják a matracot.
Praktikus, levehető huzat:
A matrachuzaton található zippzár segítségével a huzat könnyen levehető és vegytisztítható, ami tökéletes higiéniát tesz lehetővé.

Kapcsolódó termékek

Content

Kosár tartalma

A kosár tartalma üres.