50 000Ft felett ingyenes a szállítás ágy, matrac webáruházunkban!
NATUR TRAUM mágneses szőrme-gyapjú matracvédő (derékalj) 180x200 cmNATUR TRAUM mágneses szőrme-gyapjú matracvédő (derékalj) 180x200 cmNATUR TRAUM mágneses szőrme-gyapjú matracvédő (derékalj) 180x200 cm

NATUR TRAUM mágneses szőrme-gyapjú matracvédő (derékalj) 180x200 cm

matracvédő - 180x200 cm - D12ED001

Szállítási idő: 24-48 órán belüli expressz kiszállítással.

UTOLSÓ DARABOK! A pontos készletről érdeklődjön elérhetőségeinken!

21 490 16 900 Ft

Darab:
Ősidők óta használt textil anyagok, különösen jó hőmérséklet-kiegyenlítő hatású kiváló nedvesség-felvevő képességű, egészséges, pihentető alvást biztosító termékek. Reumatikus betegségben és ízületi fájdalmakban szenvedőknek is ajánlott. 10 db mágnescsík található az altakaróba, egy oldalon gyapjús termék.

Pacemakerrel élők nem használhatják!

UTOLSÓ DARABOK! A pontos készletről érdeklődjön elérhetőségeinken!

Gyártó: Billerbeck Budapest kft.

Gyapjúról: Gyapjúszál töltettel rendkívül kényelmes és puha paplanok készíthetők. A gyapjú nedvességfelvevő képessége rendkívül jó. Képes saját súlyának 30 %-át is meghaladó nedvességet felvenni úgy, hogy nem válik nedves tapintásúvá. A felületét borító viaszanyag miatt szennytaszító. A szálak felülete pikkelyes szerkezetű, ezért szálvándorlásra, filcesedésre hajlamos. A gyapjú töltet használati értékének és a termék megjelenésének további javítása érdekében lehetséges, sőt szükséges a gyapjúhoz valamennyi (5-20 % közötti) poliészter szálat keverni. Fontos tisztában lenni, hogy ezzel a termék minőségét javítjuk, tartósságát növeljük. A gyapjú töltethez történő poliészter keverésével a termékeinket könnyebbé, „habosabbá”, azaz puhábbá és szebbé tesszük és a gyapjúra jellemző filcesedési folyamatot lassítjuk. A pamut huzatanyagba bújtatott gyapjú töltetű paplanok, párnák a kiváló melegtartó és párafelvevő képességük miatt tökéletes alvási komfortot biztosítanak reumatikus megbetegedésben szenvedőknek is. Érdekes és egyedi tulajdonság a gyapjúféleségeknek, hogy a jó téli töltetekre jellemző nedvességtaszító tulajdonsága mellett érdekesmód a párát mégis jól megköti. Nagyon fontos kezelési tanács, hogy a ezek a termékek a filcesedési hajlam miatt nem moshatóak.
HUZAT
100% szőrmegyapjú (350g/nm)

Moshatóság:
Nem mosható

Pacemakerrel élők nem használhatják!Tisztítás és karbantartás
A gyapjú egy speciális anyag, ezért tisztítása is speciális eljárást igényel! A gyapjú természetes lanolintartalmának és eredeti anyagstruktúrájának megőrzéséhez érdemes mindig kifejezetten gyapjútermékek tisztításához kifejlesztett termékeket alkalmazni.
A mosás mellett a gyapjútermékek meghálálják a bizonyos időközönként történő, ún. tisztító átszellőztetést is. A közvetlen, erős napfény, a nyári meleg erre kevésbé alkalmas, sokkal előnyösebb, ha télen, szitáló esőben vagy ködös, nyirkos időben történik a kiszellőztetésük.

Kapcsolódó termékek

Content

Kosár tartalma

A kosár tartalma üres.