50 000Ft felett ingyenes a szállítás ágy, matrac webáruházunkban!
NATUR TRAUM mágneses szőrme-gyapjú matracvédő (derékalj) 160x200 cmNATUR TRAUM mágneses szőrme-gyapjú matracvédő (derékalj) 160x200 cmNATUR TRAUM mágneses szőrme-gyapjú matracvédő (derékalj) 160x200 cm

NATUR TRAUM mágneses szőrme-gyapjú matracvédő (derékalj) 160x200 cm

matracvédő - 160x200 cm - D12EE001

Szállítási idő: 24-48 órán belüli expressz kiszállítással.

UTOLSÓ DARABOK!

19 690 14 700 Ft

Darab:
Ősidők óta használt textil anyagok, különösen jó hőmérséklet-kiegyenlítő hatású kiváló nedvesség-felvevő képességű, egészséges, pihentető alvást biztosító termékek. Reumatikus betegségben és ízületi fájdalmakban szenvedőknek is ajánlott. 10 db mágnescsík található az altakaróba, egy oldalon gyapjús termék.

Pacemakerrel élők nem használhatják!

Amíg a készlet tart!
Gyártó: Billerbeck Budapest kft.

Gyapjúról: Gyapjúszál töltettel rendkívül kényelmes és puha paplanok készíthetők. A gyapjú nedvességfelvevő képessége rendkívül jó. Képes saját súlyának 30 %-át is meghaladó nedvességet felvenni úgy, hogy nem válik nedves tapintásúvá. A felületét borító viaszanyag miatt szennytaszító. A szálak felülete pikkelyes szerkezetű, ezért szálvándorlásra, filcesedésre hajlamos. A gyapjú töltet használati értékének és a termék megjelenésének további javítása érdekében lehetséges, sőt szükséges a gyapjúhoz valamennyi (5-20 % közötti) poliészter szálat keverni. Fontos tisztában lenni, hogy ezzel a termék minőségét javítjuk, tartósságát növeljük. A gyapjú töltethez történő poliészter keverésével a termékeinket könnyebbé, „habosabbá”, azaz puhábbá és szebbé tesszük és a gyapjúra jellemző filcesedési folyamatot lassítjuk. A pamut huzatanyagba bújtatott gyapjú töltetű paplanok, párnák a kiváló melegtartó és párafelvevő képességük miatt tökéletes alvási komfortot biztosítanak reumatikus megbetegedésben szenvedőknek is. Érdekes és egyedi tulajdonság a gyapjúféleségeknek, hogy a jó téli töltetekre jellemző nedvességtaszító tulajdonsága mellett érdekesmód a párát mégis jól megköti. Nagyon fontos kezelési tanács, hogy a ezek a termékek a filcesedési hajlam miatt nem moshatóak.
HUZAT
100% szőrmegyapjú (350g/nm)

Moshatóság:
Nem mosható

Pacemakerrel élők nem használhatják!Tisztítás és karbantartás
A gyapjú egy speciális anyag, ezért tisztítása is speciális eljárást igényel! A gyapjú természetes lanolintartalmának és eredeti anyagstruktúrájának megőrzéséhez érdemes mindig kifejezetten gyapjútermékek tisztításához kifejlesztett termékeket alkalmazni.
A mosás mellett a gyapjútermékek meghálálják a bizonyos időközönként történő, ún. tisztító átszellőztetést is. A közvetlen, erős napfény, a nyári meleg erre kevésbé alkalmas, sokkal előnyösebb, ha télen, szitáló esőben vagy ködös, nyirkos időben történik a kiszellőztetésük.

Kapcsolódó termékek

Content

Kosár tartalma

A kosár tartalma üres.