50 000Ft felett ingyenes a szállítás ágy, matrac webáruházunkban!
Feelings mágneses szőrme-gyapjú matracvédő (derékalj) 160x200 cmFeelings mágneses szőrme-gyapjú matracvédő (derékalj) 160x200 cmFeelings mágneses szőrme-gyapjú matracvédő (derékalj) 160x200 cm

Feelings mágneses szőrme-gyapjú matracvédő (derékalj) 160x200 cm

matracvédő - 160x200 cm - D12EE001

Szállítási idő: 24-48 órán belüli expressz kiszállítással.

UTOLSÓ DARABOK!

19 690 14 700 Ft

Darab:
Ősidők óta használt textil anyagok, különösen jó hőmérséklet-kiegyenlítő hatású kiváló nedvesség-felvevő képességű, egészséges, pihentető alvást biztosító termékek. Reumatikus betegségben és ízületi fájdalmakban szenvedőknek is ajánlott. 10 db mágnescsík található az altakaróba, egy oldalon szőrős termék.

Pacemakerrel élők nem használhatják!

Amíg a készlet tart!
HUZAT
100% szőrmegyapjú (350g/nm)

Moshatóság:
Nem mosható

Pacemakerrel élők nem használhatják!Tisztítás és karbantartás
A gyapjú egy speciális anyag, ezért tisztítása is speciális eljárást igényel! A gyapjú természetes lanolintartalmának és eredeti anyagstruktúrájának megőrzéséhez érdemes mindig kifejezetten gyapjútermékek tisztításához kifejlesztett termékeket alkalmazni.
A mosás mellett a gyapjútermékek meghálálják a bizonyos időközönként történő, ún. tisztító átszellőztetést is. A közvetlen, erős napfény, a nyári meleg erre kevésbé alkalmas, sokkal előnyösebb, ha télen, szitáló esőben vagy ködös, nyirkos időben történik a kiszellőztetésük.

Kapcsolódó termékek

Content

Kosár tartalma

A kosár tartalma üres.