50 000Ft felett ingyenes a szállítás ágy, matrac webáruházunkban!
Bio-Textima bárány gyapjú altakaró (derékalj) 600 gr 100x190 cm

Bio-Textima bárány gyapjú altakaró (derékalj) 600 gr 100x190 cm

Altakaró (derékalj)

A szállítási idő előreláthatólag 10-15 nap!

27 851 Ft

Darab:
A Bio-Textima termékcsalád bárány gyapjú altakarója.

Natúr bárány gyapjú (600gr/m2 szálsűrűségű) termékcsalád, igen finom gyapjút adó bárány szőréből készül, ami puha, rugalmas és jó légáteresztő. A kényelem a frissesség és a klíma az, amit gyapjú termékeink nyújtanak Önnek. Az ágynemű legfontosabb része a takaró, derékalj, párna, ezért is fontos, hogy a termék természetes anyagból készüljön. Ez a termékcsalád 100% gyapjúból készült gyapjú, a legkiválóbb minőségű gyapjúból készített termék.

A képen látható termék mindkét oldala gyapjú, tehát dupla réteg biztosítja a kényelmet. Ezeket a termékeket rendkívül fontosnak tartjuk az egészség megőrzése és a komfort érzet növelés szempontjából. Termékeink őrzik a gyapjú minden kiváló tulajdonságát.
A Natúr bárány gyapjú termékcsalád egészségpénztárra elszámolható!

A feltüntetett méretek névleges méretek, melytől néhány cm eltérés előfordulhat!

Tisztítás és karbantartás
A gyapjú egy speciális anyag, ezért tisztítása is speciális eljárást igényel! A gyapjú természetes lanolintartalmának és eredeti anyagstruktúrájának megőrzéséhez érdemes mindig kifejezetten gyapjútermékek tisztításához kifejlesztett termékeket alkalmazni.
A mosás mellett a gyapjútermékek meghálálják a bizonyos időközönként történő, ún. tisztító átszellőztetést is. A közvetlen, erős napfény, a nyári meleg erre kevésbé alkalmas, sokkal előnyösebb, ha télen, szitáló esőben vagy ködös, nyirkos időben történik a kiszellőztetésük.

Kapcsolódó termékek

Content

Kosár tartalma

A kosár tartalma üres.