50 000Ft felett ingyenes a szállítás ágy, matrac webáruházunkban!

1. A Weboldalon kiválasztott és megrendelt termék várható szállítási idejéről a Szolgáltató az Ügyfelet e-mailben vagy telefonon tájékoztatja. Az Ügyfél által a megrendelés során jelzett elérhetőségein keresztül. A megrendelt terméket az Ügyfél előzetes jelzés alapján - személyesen is átveheti a Szolgáltató telephelyén (6721 Szeged, Római Krt. 42.).

2. A 3.3 pontban írt szállítási határidők kizárólag tájékoztató jellegűek, a Szolgáltatót nem kötelezik, a várható szállítási határidő visszaigazoláskor kerül megjelölésre.Amennyiben a szolgáltató által közölt szállítási határidő az ügyfél részére nem felel meg, úgy kérheti ennek módosítását illetve a szerződés felbontását következmények nélkül.

3. A Weboldalon megrendelt szolgáltatásokat a Szolgáltató az Ügyfélnek e-mailben küldött rendelési visszaigazolásban szereplő helyszínen teljesíti. 

4. Az Ügyfél különböző fizetési lehetőségek közül választhat.

 • Előre utalás.
  Előre utalás esetén kezelési költséget nem számítunk fel!
 • Bankkártyával történő fizetés.
  Webáruházunkban Master Card, Maestro, Visa, Visa Electron, American Express típusú bankkártyákkal vásárolhat, a tranzakciók az OTP bank tikosított biztonsági rendszerén keresztül zajlanak. Kezelési költséget számítunk fel!
  Az OTP bank hivatalos tájékoztatójához kattintson ide.
 • Utánvétes fizetés. #1
  Standard méretű termékeknél választható (7). A termék vételárát és az esetlegesen felmerülő szállítási költséget a termék(ek) átvételekor készpénzben a kézbesítő kollegánál kell kiegyenlíteni. Kezelési költséget számítunk fel!
 • Utánvétes fizetés. #2
  Nem standard méretű termékek esetén alkalmazzuk. A rendelés megerősítéséhez 50% előlegre van szükség előreutalással vagy csekkes befizetéssel amiről előleg számlát küldünk. Kezelési költséget számítunk fel!
 • Személyes átvétel.
  A megrendelt termékeket üzletünkben személyesen is átveheti. A termékek árát készpénzben vagy a fent említett fizetési módokkal tudja kiegyenlíteni. Készpénzes fizetés esetén kezelési költséget nem számítunk fel!

A fizetési módok közötti eltérő költségek az Ügyfelet terhelik.

5. Az Ügyfél termékmegrendelés esetén köteles a kiszállítás időpontjában a csomagot tételesen ellenőrizni és hiánytalan teljesítés esetén az átvételi elismervényt aláírni. Ezt követően hiányosságokra vonatkozó reklamációt a Szolgáltatónak nem áll módjában elfogadni. Sérülésmentes, bontatlan, eredeti szállítmánynak csak az minősül, ami a Szolgáltató (ALVÁSSTUDIÓ) által alkalmazott csomagolással van ellátva. Amennyiben az Ügyfél bármi sérülést, eltérést tapasztalna, a szállítmányozó az Ügyfél kérésére köteles tételesen átadni az árut és a helyszínen jegyzőkönyvet felvenni. Az így keletkezett károkért a szállítmányozót terheli a felelősség.

6. Az Ügyfelek számára a Szolgáltató biztosítja az elállás jogát amit a kormány a 17/1999.(II.5.) Korm. rendelet a távollévők között kötött szerződésekről című Kormányrendeletben részletesen rögzített. Ön a megrendeléstől az áru átvételét követő 14 munkanapon belül indoklás nélkül elállhat. Az Ügyfél elállási nyilatkozatát, az ismert elérhetőségeinken teheti meg. Az elállási nyilatkozat érvényesítésének határideje a termék átvételétől számított 14 munkanap. Írásban történő elállás esetén azt határidőben érvényesítettnek kell tekinteni, ha az Ügyfél a nyilatkozatát a határidő előtt megküldi. Ebben az esetben a Szolgáltató az Ügyfél által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást és az áru visszaszolgáltatását követő 30 napon belül köteles visszatéríteni. Figyelem! Az Ügyfél viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket (szállítási költség). A Szolgáltató követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését. Kérjük, hogy a paplant, párnát, matracot és a matracvédőt még a csomagolás felbontását megelőzően, a csomagolással együtt próbálja ki (pl. megfelelő méretű-e). Az Ügyfél nem jogosult az elállási jogát gyakorolni, ha a leszállított paplan, párna, matrac és matracvédő csomagolását felbontotta, hiszen ekkor már tartósan érintkezhet emberi testtel, testnedvekkel, emiatt higiéniai, egészségügyi minősége nem garantálható. Úgyszintén nem gyakorolhatja az Ügyfél az elállási jogot, ha egyedi, személyre szabott terméket rendel. Ezekben az esetekben is fennáll az Ügyfél elállási joga, ha a megküldött termék, a teljesítés hibás (pl. minőségi hibás termék). A termék visszaküldésekor utánvételes csomagot nem áll módunkban átvenni!

7 A forgalomban lévő termékeinknél az alábbi standard méretek érvényesek:

 • matracok: 80x200, 90x200, 140x200, 160x200, 180x200, 200x200 cm
 • ágyrácsok: 80x200, 90x200, 140x200 cm
 • párnák: 36x48, 38x48, 40x50, 50x70, 68x88, 70x90 cm
 • paplanok/ takarók: 90x130, 140x200, 200x220 cm

Bizonyos esetekben ettől a gyártók eltérhetnek ezt a termékadatlapon jelezzük, és az ott szereplő adatok az irányadóak. Minden egyéb méret egyedi méretnek számít.

Content

Kosár tartalma

A kosár tartalma üres.