50 000Ft felett ingyenes a szállítás ágy, matrac webáruházunkban!

A MATRACVÁLASZTÁS MOST IGAZI ÖRÖM

Minden üzletben tízesével talál matracokat. De milyet válasszon? Különbözőek a kidolgozásuk, a felhasznált anyagok, felületük és még egy sor más jellemző tekintetében. Végül előfordulhat, hogy olyan matraccal távozik, amelyik mégsem felel majd meg igényeinek.

A Moravia Comfort társaság ezért elvégzett egy kutatást, melyből kiderült, hogy Önöknek milyen matracra van szükségük. Több mint 1000 háztartásban kérdeztük meg, hogy milyen paraméterek alapján választanak matracot, és ezen eredmények alapján csak olyan matracokat gyártottunk, amilyeneket Önök valóban szeretnének. Ennek köszönhetően most új katalógusunkból olyan matracot választhat, amilyet keres. Röviden azt a matracot, amit pontosan Önre szabtak. A katalógus mellé egy ügyes segédeszközt is mellékelünk, egy papírkorongot, ami könnyű és egyszerű segítséget nyújt a helyes matrac kiválasztásához.

MINOSÉGI PIHENÉS

Termékeink kiváló miniségének garanciája a gyártmányfejlesztés és alapanyaggyártás több éves hagyománya és rengeteg tapasztalata. Paramétereink megfelelnek a legszigorúbb európai normáknak is, és a kutatások szerint az egészségi problémák kialakulásának megelőzésére is alkalmasak. A Moravia Comfort márkanév alatt nemcsak matracok széles kínálatát találja, hanem ágyrácsok, valamint az egészséges alvást és a kényelmes pihenést szolgáló tartozékok bő választékát is. Akár a márkanevünket viselő matracon, vagy éppen egy párnán alszik is, biztos lehet benne, hogy a mi termékeinkkel mindig minőségi alvásban lesz része.

OKOS MATRACOK = IQ INTELLIGENT MATTRESSES

Ha valami valóban különlegeset keres, akkor biztosan felkeltik érdeklődését az Okos matracok. A Moravia Comfort kollekció egy speciális matrackínálatát alkotják, és az IQ Intelligent Mattresses logó jelöli őket. Nem részei segédeszközünknek (kis papírkorongok), mivel olyan matracokról van szó, melyek pontosan az Ön testalkatára készülnek. Egy speciális szoftver segítségével megtervezzük és legyártjuk az Okos matracot, mely megfelel az Ön testfelépítésének, magasságának és testsúlyának. Az Okos matracok előnyei az exkluzív szolgáltatások és a szerviz is, ide tartozik például a 10 éves minőségi garancia, a matracok házhoz szállítása, vagy a 14 napos matractesztelési lehetőség is. Az Okos matracok ideális megoldást jelentenek, melyek minden egyes felhasználó igényeit és specifikus szükségleteit kielégítik.


 

 

Content

Kosár tartalma

A kosár tartalma üres.