50 000Ft felett ingyenes a szállítás ágy, matrac webáruházunkban!

Néhány szó a cégről

A Hilding Anders Lengyelország a Hilding Anders International AB konszern része, mely kb. 40 piacon van jelen s piacvezető pozícióval bír az európai és ázsiai hálószobai kellékek piacán.

A Hilding Anders a világon

A Hilding Anders az egyik fő piacvezető cég a hálószobai kellékek piacán. A céget 1939-bern alapították a svédországi Bjärnumban. A Cég ma az Arle Capital Partners és Mezz Vest befektetési alapok valamint a Hilding Anders Igazgatótanács tulajdonában van, s a székhelye Malmöben található.
Megalakulása óta a cég gyorsan növekszik, s gyorsan terjeszkedik új piacokon többek között lokális márkák felvásárlása által. Jelenleg a cégcsoporton belül több mint 30 gyárrészleggel rendelkező vállalat található, mely több mint 40 ország piacán van jelen. A cégcsoport körülbelül 6.900 dolgozót foglalkoztat.
A cégcsoport körülbelül 8 millió ágyat és matracot gyárt évente, s az éves forgalma meghaladja a 800 millió eurót. A Hilding Anders több ismert, nemzetközi bútorhálózat beszállítójaként is dolgozik.

Hogy mi a sikere az 1939-ben alakult Hilding Anders cégcsoportnak? Mitől vált a világ egyik legnagyobb matracgyártó vállalatává? Hilding matrac? Mitől sikeresek a Hilding matracok? Az egész egy látomással kezdődött, egy felismeréssel, hogy nem lehet minden országban ugyanazt a matracot értékesíteni, hogy az egyes országoknak eltérő kultúrája, más alvási szokása van és, hogy széles körben az egyes piacokat csak egy meghatározó helyi márka felvásárlásával lehet meghódítani...

Hilding Anders: egy vállalat törénete

A kezdet
A mára már óriás vállalattá fejlődő cég alapítója Hilding Andersson 1939-ben úgy döntött, hogy megnyitja első bútorgyárát a svédországi Bjärnum városában. Annak ellenére, hogy vállalkozását a legnehezebb időkben kezdte, a töretlen hitnek és a magas fokú szakmai hozzáértésnek köszönhetően, rövid időn belül a Hilding Anders vállalat egy virágzó vállalkozássá fejlődött olyannyira, hogy az 1940-es évek végére már kiemelkedő hírnevet szerzett vállalatának a kifogástalan minőségű termékeivel.

Kitartás
20 évvel a kezdetek után a Hilding Anders akkora vállalattá nőtte ki magát, hogy képes volt a párhuzamosan szintén dinamikusan fejlődő és szintén svéd IKEA fő beszállítójává válnia. Az IKEA és a Hilding Ander beszállítói kapcsolata 1959 óta folyamatos, az IKEA matracait, fakeretes ágybetéteit napjainkban is a Hilding Anders gyártja és szállítja immáron több, mint 287 IKEA Áruházba szerte a világon.

A folytatás
1972-ben Holding Andersson fia Olle Andersson nyitott új távlatokat a vállalkozás életében, újszerű és új design szerint kialakított matracai hamar közkedveltté váltak és segítettek a vállalat további terjeszkedésében.

A kiteljesedés
Az igazi és áttörő terjeszkedés azonban a 80'-as évekre tehető és Olle Andersson lánya Ann-Charlotte nevéhez fűződik. Mint a Hilding Anders vállalat új vezetője jelentős földrajzi terjeszkedésekbe kezdett. A terjeszkedés alapfilozófiája, hogy más márkákkal, vállalatokkal ellentétben arra törekedett, hogy a meghódítani kívánt ország kiemelkedő helyi márkajogait vásárolta meg, az esetek többségében a márkához tartozó helyi gyáregységgel együtt. A filozófia igazolta magát a gyakorlatban is, az aktuális ország helyi ismert márkája lehetővé tette, hogy a Hilding Anders minden országban közel maradjon a vásárlóhoz, új márka bevezetése helyett az eddig megszokott márkaneveket szolgálta ki vásárlóit. 1991-re a Hilding Anders Skandinávia legnagyobb bútorgyártó vállalatává fejlődött, az intenzív terjeszkedésnek köszönhetően jelentős piacokat szerzett Európában, Ázsiában és Oroszországban.

Napjaink
Nos, a számok önmagukban fejezik ki a vállalkozás sikerét, egy vízió megvalósíthatóságát és annak hosszú távú létjogosultságát mutatják. Az ezredfordulóra - az amerikai kontinensen kívül - a Hilding Anders a világ legnagyobb matracgyártó cégévé fejlődött, 41 országban, 22 márkajoggal és 18 gyáregységgel visszavonhatatlanul az első helyen van.

Márkák
Az adott országok helyi vezető márkáinak és azok gyáregységeinek felvásárlásával napjainkra a Hilding Anders cégcsoport -a teljesség igénye nélkül- következő ismert helyi és világmárkákat tudhatja magáénak: Dunlopillo (Anglia, Írország, Skandinávia), Slumerland, Hespo, Perfecta, Bico, Jensen, Andre Renault, Hilding, Curem, Eastborn, Pillmann, SleeWell, Somilar, Crown Bedding, Ascona...

A Hilding Anders Lengyelországban

A Hilding Anders Lengyelország 2001 óta képezi a Hilding Anders koncern részét. A gyár a Poznan melleti Murowana Goœlinában található, s jelenleg a konszern legmodernebb gyáregysége. A Murowana Goœlinai gyárban évente kb. 2 millió matracot gyártunk. A Poznan melletti gyár egyben a Hilding Anders konszern legnagyobb gyára, melyet néhány éve folyamatosan bővítünk. Kb. 45 ezer m2-en több mint 600 embert foglalkoztat.


 

Content

Kosár tartalma

A kosár tartalma üres.