50 000Ft felett ingyenes a szállítás ágy, matrac webáruházunkban!

Igényes memory matrac az igényeseknek!

A Genesi HD a Best Dream matrac család prémium kategóriás csúcsminőségű terméke, mely forgatást nem igényel. A különleges bio hideghab, memory alapanagoknak köszönhetően a természetesség találkozik a 21. század legfejlettebb technológiájával. Olyan felhasználóknak tervezték, akik tudják értékelni a természettel összhangban lévő egészséges, kényelmes pihenést. A belső tér 7 zónás, különlegesen vágott, hogy biztosítsa a jó légáramlást, szellőzést.

Tekintsd meg Genesi HD matrac kínálatunkat!

Fekvő felület párnázása

A matrac fekvő felületén lévő GENESI huzat anyag össze van steppelve 2cm vastagságú memory habbal ami még kényelmesebb, komfortosabb nyugodt pihenést tesz lehetővé. Tökéletesen alkalmazkodik az emberi test formájához és hőmérsékletéhez.

A matrac vastagsága 24 cm / Súlykorlát: 150 kg / Garancia idő: 12 év

1. Matrac felső része Memory Hab 7 ergomómiai zónára osztva. Kifejezetten nagy tömörségű memory hab 95 kg/m³, ami a piacon forgalmazottak közül a legnagyobb felhasznált sűrűség.

2. Alsó réteg BIO Szója hab 7 zónára osztva. Ergonómiailag tökéletes szempontok szerint kialakított alsó tartómag 50kg/m³ sűrűségével, megfelelő rugalmasságával, hosszan tartó formastabilitást és kifogástalan alátámasztást kínál.

Genesi huzat anyag

A Genesi huzat anyag szövet különleges alapanyagok (szén, ezüst és szója) felhasználásával készült, 100% antiallergén tulajdonságú, cipzár segítségével levehető-mosható.
A három felhasznált alapanyag jó tulajdonságai külön-külön iskimagasló értéket képviselnek, együttes hatása azonban tökéletes funkcionális összhangot valósítanak meg. A Carbon hozzáadása lehetőséget biztosít az elektrosztatikus feltöltés elvezetésében. Az ezüst természetes védelmet nyújt a mikrobák, különböző baktériumok ellen. A szója természetes növényi alapanyag, tapintása selymes, megfelelő nedvesség elvezető tulajdonságú, maximális hőmérséklet érzést biztosít minden évszakban.

Szellőző légáteresztő szövet

A matrac oldalának középső részén a legfejlettebb technológiával kialakított légáteresztő szövet található, ami maximális nedvesség elvezetést, szellőzést biztosít.

Memory Hab HD

A matrac felső magja a jelenleg vásárolható legnagyobb sűrűségű (95kg/m³) memory habból készül. Kiemelkedően magas tömörségének köszönhetően tökéletes komfort érzetet, tartást biztosíit megelőzve ezzel számos betegség kialakulását (nyak, hát, derékfájást).

Bio Szója hab

A Bio Szója hab összetétele növényi szója olaj, víz alapja, mely tökéletesen megtestesíti a modernitást és a természetességet. A szója olaj egészséges és hasznos, nagy rugalmasságot, frissesség érzést a hab anyagának ami biztosítja a nyugtató pihenést. Ez a termék gyártás folyamán ellenőrzött káros anyag hozzáadása nélkül készül különleges technológiájú habosítással azoknak a vásárlóknak akik a korszerű de mégis természetes alapanyagokat részesítik előnyben.

Bemutató videó (olasz nyelvű)

Content

Kosár tartalma

A kosár tartalma üres.