50 000Ft felett ingyenes a szállítás ágy, matrac webáruházunkban!

Magyarországon egyedülálló termékcsalád.

Vége a hátfájásnak!

A Memory Programunk matracai speciálisan olyan személyek részére fejlesztettük ki akiknél gyakori a gerinc és hátfájás. A hát és gerincbántalmak bizonyítottan közel a felét a nem megfelelő ágybetét (matrac) okozza. A gerincoszlop tehermentesítése, és a törzs izomzatának ellazulása, csak akkor jön létre, ha a különböző testrészek alátámasztása egyedileg történik pl.: a derekat könnyedén alátámasztatja, a vállat gyengéden befogadja.

A Memory Programunk termékeinek legfontosabb tulajdonsága, hogy a memory habok rendkívül lassúak illetve rugalmatlanok. Ezáltal képesek elnyelni a külső mechanikai behatásokat, és nagymértékben csökkenteni a nyomáspontokat. A habrendszer nyitott molekula szerkezete úgy lett kialakítva, hogy a testhőmérséklethez a legközelebb eső (34-35°C) vegye fel a leginkább rugalmatlan állapotát, így biztosítva a maximális nyomáselosztást. Ez azt jelenti, hogy a testhőmérséklettel érintkezve a sejtszerkezet meglágyul. Az eredeti helyzetbe történő lassú visszatérési effektusnak köszönhetően biztosítja az emberi testre a matrac vagy párna által kifejtett nyomás egyenletes elosztását, amely a vérkeringésre is pozitív nyomást gyakorol. A testet egyúttal optimális helyzetben rögzíti, csökken a forgások gyakorisága, amellyel nagyban hozzájárul a nyugodt alváshoz.

Az Alvásstúdió Memory Program™ Matrac hosszú távon segít Önnek a teljes értékű alvás feltételeinek megteremtésében!

Klikkeljen és vásároljon kedvező áron az Alvásstúdió Memory Program párnái és matracai közül!

Részletesebben

Az alvásstúdió saját fejlesztésű termékcsaládja ami ötvözi a több éves tapasztalatot és a iparág legújabb vívmányait. A kitűnő mechanikai tulajdonságok, az anatómiai szempontok figyelembevétele, a megtartó rugalmasság és az egészségügyi ismérvek mind szerepet játszottak a Memory Matrac tervezésénél és kivitelezésénél. Olyan fekvőfelület kialakítására van szükségünk, mely figyelembe veszi az emberi test sajátos formáit és súlyeloszlását, ebben az ergonomikus szempontok a döntőek, melynek lényege: a személyre szabott kényelem és az anatómiai sajátosságok érvényre juttatása.

A matrac gyakorlatilag egy flexibilis formázott habszivacs és egy Memory réteg speciális kombinációjából készül több réteget képezve, s a fekvőfelületet 5 zónára osztva támasztja alá a pihenni vágyó testet, egyenletesen elosztva a ránehezedő súlyt. A NASA által, az űrkutatás területén kifejlesztett ún. Memory Foam (emlékező hab) egyik nagy előnye, hogy a test nyomásának elnyelésével ellazulnak a nyak-, váll- és a hátizmok - s mégis meg vannak támasztva - (ezért csökkennek az ízületi fájdalmak, vagy el is tűnhetnek a kórosság mértékétől függően; megszűnik az elfekvés, fejfájás, zsibbadás), jobb a vérellátás. Csökkenhet a helyzetváltoztatások száma, így mindennapi használata komplexen hat szervezetünk harmóniájára, egészségi állapotára; oldja a gerinc vonalában végighúzódó ún. "kormányzó meridián" blokkjait, s jótékony hatással van az izom és érgörcsökre is, s mélyebb alvást, kipihentebb ébredést biztosít! A szivacsos szerkezet szellőzése révén nem melegszik túl és természetes szagtalanító hatású.

Antibakteriális kivitelben is létezik, különös hangsúlyt fektetve az egészségügyi tényezőre. Az antibakteriális verzió fő előnye, hogy ellenáll a gombáknak, baktériumoknak; ezért allergiásoknak is ajánlott. Az Alvásstúdió Memory Program Matrac hosszú távon segít Önnek a teljes értékű alvás feltételeinek megteremtésében!

Különböző méretekben és különböző huzatokkal gyártjuk, az eltérő igényeknek megfelelően. Ön többféle illat közül választhat, ezek közül talán a legnépszerűbbek az ALOE VERA, a FRESH valamint a KAMILLA változat. Ezen illatanyagok - a memory matrac már ismertetett anatómiai tulajdonságain túl - jótékony hatásúak és egészségügyi alkalmazásra is javallott!

Klikkeljen és vásároljon kedvező áron az Alvásstúdió Memory Program párnái és matracai közül!

Content

Kosár tartalma

A kosár tartalma üres.